Travis Scott: Ζητά από τη δικαιοσύνη να απορρίψει την κατηγορία για καταπάτηση ιδιωτικής ιδιοκτησίας

20:42 22/8/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Travis Scott θέλει να αφήσει πίσω τη σύλληψή του Ιουνίου, ζητώντας από το δικαστή να απορρίψει την υπόθεση της καταπάτησής του, επειδή λέει ότι η μαρίνα δεν είχε πινακίδες «Απαγορεύεται η καταπάτηση».

Ο δικηγόρος του ράπερ, Bradford Cohen, κατέθεσε την Τρίτη αίτηση απόρριψης της υπόθεσης, υποστηρίζοντας ότι ο Scott δεν μπορεί να κριθεί ένοχος για καταπάτηση, ύστερα από μια άγρια νύχτα

με το προσωπικό του γιοτ στο Μαϊάμι πριν από δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, η νομική ομάδα του Scott υποστηρίζει, ότι οι πινακίδες που προειδοποιούν για την καταπάτηση δεν ήταν ορατές στην ίδια τη μαρίνα. Υπήρχαν πινακίδες στη γύρω ιδιωτική ιδιοκτησία, αλλά αυτές δεν ήταν ορατές.

Η ομάδα του Scott υποστηρίζει επίσης, ότι η υπόθεση πρέπει να απορριφθεί λόγω του τόπου όπου συνελήφθη ο Travis με την αστυνομία να τον συλλαμβάνει τεχνικά στη διεύθυνση ενός ιδιωτικού χώρου στάθμευσης και όχι στη μαρίνα του Miami Beach.

Travis Scott Files Motion to Dismiss Trespassing Case, Marina Didn’t Have Sufficient Signs | Click to read more https://t.co/eCbtRgApzT

— TMZ (@TMZ) August 21, 2024

Ο Scott συνελήφθη αρχικά με 2 κατηγορίες, αφού φέρεται να διαπληκτίστηκε στη μαρίνα τον Ιούνιο, με τους αστυνομικούς να ισχυρίζονται, ότι του είπαν να φύγει από την περιοχή. Εκείνος επέστρεψε μέσα σε λίγα λεπτά και ήταν εριστικός.

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση και διατάραξη της τάξης, αν και η τελευταία κατηγορία έχει ήδη αποσυρθεί από τους εισαγγελείς.

Η δίκη του για την καταπάτηση έχει οριστεί για τον Σεπτέμβριο. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν ο Scott θα δικαιωθεί με την αίτηση απόρριψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα