Vampire Facelift: Μια νέα αισθητική τάση που αντλεί έμπνευση από τη σφριγηλή επιδερμίδα του… βρικόλακα

08:33 3/6/2024 - Πηγή: InStyle
…αλλά και από τις διατροφικές του συνήθειες!

Στον σύγχρονο κόσμο της αισθητικής, ένας όρος που κεντρίζει το ενδιαφέρον μας είναι το Vampire Facelift. Αυτή η προηγμένη θεραπεία αναζωογονεί την επιδερμίδα, επιτρέποντας στους ανθρώπους να προσεγγίσουν τα σημάδια γήρανσης με έναν νέο τρόπο. Τι θα πρέπει να γνωρίζουμε όμως για αυτήν την τεχνική, πριν τη δοκιμάσουμε;

Τι είναι το Vampire Facelift;

Το Vampire Facelift

είναι μια εξελιγμένη δερματολογική διαδικασία που συνδυάζει τις ενέσεις πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια (PRP) με τα συνηθισμένα fillers. Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος στοχεύει στη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας, συνδυάζοντας την ανάπλαση με την αύξηση του όγκου.

Πώς λειτουργεί;

Κατά τη διαδικασία του Vampire Facelift, οι ειδικοί εξάγουν πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια από το αίμα του ασθενούς και το συνδυάζουν με υαλουρονικό οξύ για να επιτύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτή η συνδυαστική θεραπεία προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας την υφή και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKKN BY KIM (@skkn)

Τα οφέλη

Το Vampire Facelift προσφέρει μια σειρά από οφέλη στην επιδερμίδα. Αυξάνει την ελαστικότητα, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και βελτιώνει τον τόνο της, προσφέροντας παράλληλα νεανική εμφάνιση και λάμψη.

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι;

Η νέα μέθοδος είναι ιδανική για όσες θέλουν μία αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, των ρυτίδων και της θαμπής όψης. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες προειδοποιήσεις, καθώς η θεραπεία δεν είναι κατάλληλη για ορισμένες κατηγορίες ατόμων, όπως για παράδειγμα οι έγκυες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKKN BY KIM (@skkn)

Πιθανές παρενέργειες

Όπως κάθε θεραπεία, το Vampire Facelift μπορεί να έχει κάποιες παρενέργειες. Ωστόσο, αυτές είναι συνήθως ελαφρές και προσωρινές, όπως οίδημα και μώλωπες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ζητήσετε τη συμβουλή του ειδικού (δερματολόγου ή πλαστικού χειρουργού) προτού δοκιμάσετε οτιδήποτε πάνω σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα