Victoria Beckham: Επιδεικνύει τις κηπουρικές ικανότητες και όχι μόνο του David και “ρίχνει” το Instagram

13:10 9/6/2024 - Πηγή: InStyle

Όλοι ξέρουμε ότι η Victoria Beckham είναι τρελή για τον David και δεν χάνει ευκαιρία να παινέσει τον σύζυγο της επιδεικνύοντας στους ακολούθους της στα social media τα… πολύπλευρα ταλέντα του.

Φυσικά στο παρελθόν έχει τονίσει ακόμη και τα σωματικά του προσόντα όπως το καλογυμνασμένο κορμί του πρώην -πλέον- σταρ του ποδοσφαίρου, δηλώνοντας τυχερή. Αυτήν τη φορά η σχεδιάστρια μόδας

θέλησε να μοιραστεί τις εκπληκτικές ικανότητες του David Beckham στην κηπουρική. Αν και εστίασε περισσότερα στη… σφαιρική άποψη του συζύγου της.

Η Victoria ανέβασε βίντεο στα Instagram Stories της όπου καταγράφει τον σύζυγό της να φυτεύει ροζ τριαντάφυλλα σε ένα από τα ακίνητά τους.

“Εντάξει, είναι ένα συνηθισμένο Σάββατο στην εξοχή. Ο David κάνει λίγη κηπουρική“, ακούγεται να λέει η Victoria και συνεχίζει: “Φαίνεσαι ωραίος!” ενώ κάνει εξωφρενικό ζουμ στα οίσθια του David ενώ αυτός σκάβει το χώμα.

Σε δεύτερο βίντεο βλέπουμε τον David να βγάζει τα τριαντάφυλλα για τα οποία είχε σκάψει μια τρύπα από τη γλάστρα και να τα μεταφέρει στο έδαφος κοντά σε έναν φράχτη, ενώ ήταν ξυπόλητος.

“Εντυπωσιακό” λέει ο πρώην ποδοσφαιριστής καμαρώνοντας την τριανταφυλλιά του με τη Victoria να συμφωνεί αλλά προφανώς έχοντας στον νου τα καλοσχηματισμένα οπίσθια του συζύγου της στα οποία κέντραρε άλλη μια φορά.

“Φαίνεσαι ωραίος“, του είπε για τελευταία φορά, ζουμάροντας ξανά στα οπίσθια του. Όταν δεν ασχολείται με την κηπουρική, ο συνιδρυτής της ποδοσφαιρικής ομάδας Inter Miami περνάει χρόνο με τη 12χρονη κόρη τους, Harper.

Keywords
Τυχαία Θέματα