Αυτό είναι το μοναδικό λευκό παντελόνι που αξίζει να προσθέσεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα

11:10 17/4/2020 - Πηγή: InStyle

Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι τόσο περισσότερο ανυπομονούμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας παντελόνι. Το λευκό παντελόνι. Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο κόσμος της μόδας να μας προτρέπει να προσθέσουμε περισσότερο λευκό ακόμα και στις χειμερινές εμφανίσεις, ωστόσο το λευκό θα είναι πάντα για εμάς το απόλυτο χρώμα της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Εάν λοιπόν το λευκό παντελόνι είναι και το δικό σου αγαπημένο για τη νέα σεζόν, τότε

σίγουρα αξίζει να ανακαλύψεις το ιδανικό για εσένα και φέτος. Για να βρεις την ιδανική γραμμή για εσένα, θα ακολουθήσεις τα tips που ήδη γνωρίζεις και που αλλάζουν ανάλογα με τον σωματότυπο σου.

Στην περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και να μην προσθέσεις ακόμα ένα skinny λευκό παντελόνι στη συλλογή σου, εμείς σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα λευκό flared παντελόνι. Είναι ό,τι πιο cool και ευκολοφόρετο θα έχεις στη συλλογή σου αυτό το καλοκαίρι. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, στην παραλία, στην πόλη ή στις βόλτες στο νησί, ενώ ταιριάζει τέλεια τόσο με flat σανδάλια και εσπαντρίγιες όσο και με τα πιο θηλυκά ψηλοτάκουνα που έχεις στη συλλογή σου. Ειδικά εάν είσαι fan του boho ή του 70s style είναι σίγουρο πως θα το λατρέψεις.

Λευκό παντελόνι Lee

Keywords
Τυχαία Θέματα