Δανάη Μπάρκα: Στη Φλώρινα η παρουσιάστρια – «Ένα γλέντι που θα θυμόμαστε για πάντα»

21:16 29/7/2024 - Πηγή: InStyle

Η Δανάη Μπάρκα βρίσκεται στη Φλώρινα και απολαμβάνει τις διακοπές της. Όπως κάθε χρόνο, η παρουσιάστρια μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που προτιμά να περάσει στην καλοκαιρνή της άδεια μέχρι να επιστρέψει Αθήνα για την προετοιμασία της τηλεοπτικής της εκπομπής. Μάλιστα φέτος αναμένονται αλλαγές στην ώρα μετάδοσης και πιθανόν και σε κάποιους συνεργάτες της. Μέχρι τότε, η Δανάη Μπάρκα

περνά όμορφα με φίλους και αγαπημένους ανθρώπους και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς ακολούθους της, στο Instagram.

«Έτσι ξαφνικά, μια απλή μέρα σ’ ενα πανέμορφο χωριό μετατρέπεται σε γλέντι που θα θυμόμαστε για πάντα. Με λαχανικά απ τον κήπο, με φαγητά απ’τα πιο νόστιμα χέρια, με φυσικό νερό πιο γευστικό από όλα τα άλλα, με γέλια, χορούς, κρασί, φωνές κι έναν εκπληκτικό μουσικό που μας χάρισε μοναδικές στιγμές!

Και που καταλήγουμε πάλι;

Ότι οι άνθρωποι για να είμαστε ευτυχισμένοι χρειαζόμαστε απλά ο ένας τον άλλον, λίγη φύση και πολλά χαμόγελα. Μακεδονία (σ’) ερωτεύτηκα!

Υ.Γ 1: Πιροσκί my love

Υ.Γ 2: Χρειαζόμαστε και τέλειους φίλους που ακολουθεί ο ένας την τρέλα του άλλου

Υ.Γ 3: Απαραίτητο το κλαρίνο για γλέντι», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ (@danai_barka)

Η Δανάη Μπάρκα κατά την επίσκεψή της στη Βόρεια Ελλάδα, δεν παρέλειψε να επισκεφτεί και το Νυμφαίο Φλώρινας. Στην ανάρτησή της μιλά με ενθουσιασμό για τις ομορφιές της Μακεδονίας αλλά και γενικότερα της χώρας μας και αποκαλύπτει “πως οι δύο μέρες έγιναν επτά και ακόμη δεν θέλει να φύγω”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ (@danai_barka)

Keywords
Τυχαία Θέματα