Δέσποινα Βανδή – Αντώνης Ρέμος: Μαζί στη σκηνή για έναν σπουδαίο σκοπό – Η αφιέρωση στον Βασίλη Καρρά και το κρητικό γλέντι

09:15 2/8/2024 - Πηγή: InStyle

Η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκαν μαζί στη σκηνή για έναν σπουδαίο κοινωνικό σκοπό. Συγκεκριμένα, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες έδωσαν συναυλία στην Κρήτη, στηρίζοντας τις δομές Κακοποιημένων Γυναικών και Παιδιών και τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου.

Το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου, οι Κρήτες έδωσαν το παρών στο Παγκρήτιο Στάδιο και διασκέδασαν με τα τραγούδια και τις ερμηνείες των δύο τραγουδιστών. Σε βίντεο που ανήρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς,

ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, δήλωσαν για άλλη μία φορά ευαισθητοποιημένοι και ενάντια στην κακοποίηση.

Κατά τη διάρκεια του live των Αντώνη Ρέμου και Δέσποινας Βανδή, μία νεαρή θαμώνας χάρισε επί σκηνής στην αγαπημένη της τραγουδίστρια, μία αυθεντική κρητική κατσούνα με χαραγμένα τα ονόματα Δέσποινα και Βασίλης. Στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος χόρεψε ζεϊμπέκικο κρατώντας το μπαστούνι για να δώσει τη σκυτάλη στη Δέσποινα Βανδή, η οποία αφιέρωσε τον χορό της στον Βασίλη Καρρά.

«Βασίλη για σένα!» φώναξε η τραγουδίστρια.

Οι δύο καλλιτέχνες αποκάλυψαν και την συνεργασία τους το χειμώνα σε μαγαζί της Αθήνας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη και την εκτίμηση που έχει ο ένας για τον άλλον.

Η κοινή τους συναυλία θα πραγματοποιηθεί και την Παρασκευή 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Χανίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα