Δημήτρης Σταρόβας: « Προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του» – Όσα είπε η σύντροφός του

16:17 4/6/2024 - Πηγή: InStyle

Στο σπίτι του βρίσκεται ο Δημήτρης Σταρόβας όπου συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Η σύντροφος του αγαπητού καλλιτέχνη, μίλησε στην εκπομπή “Fay’s Time” σχετικά με το πώς εξελίσσεται η κατάστασή του. Άλλωστε η ίδια στέκεται συνεχώς σαν βράχος στο πλευρό του.

«Τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, η ειδική φροντίδα που χρειάζεται ο Δημήτρης όπως και η επιστροφή στην εργασία μου, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική αυτές τις μέρες, δε μου αφήνουν περιθώρια για να

εμπλακώ στα τηλεοπτικά δρώμενα» ανέφερε η Άννα Σταθάκη.

«Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του Δημήτρη και πιστεύω ότι θα έχω την κατανόησή σας. Ο Δημήτρης είναι απόλυτα συνεργάσιμος στις οδηγίες των γιατρών, πρόθυμος σε όλα όσα χρειάζεται να κάνει, χαρούμενος με την απώλεια αρκετών από τα κιλά του και αποφασισμένος να συνεχίσει έναν τρόπο ζωής που θα τον ωφελεί στην υγεία του.

Ο λόγος του, αργά μεν, επανέρχεται. Κάθε μέρα και λίγο καλύτερα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον, την αγάπη για τον Δημήτρη και τη διακριτικότητά σας. Να είστε όλοι καλά» σημείωσε η Άννα Σταθάκη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πολλές μέρες στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα