Δύο must have προϊόντα που χρησιμοποιεί συνέχεια στις σταρ ο makeup artist Patrick Ta

08:26 16/7/2019 - Πηγή: InStyle
1/9 Adriana LimaInstagram @patrickta 2/9 Olivia Munn 3/9 Taylor Hill 4/9 Sara SampaioInstagram @patrickta 5/9 Urassaya SperbundInstagram @patrickta 6/9 Shay MitchellInstagram @patrickta 7/9 Rosie Huntington-WhiteleyInstagram @patrickta 8/9 Gigi HadidInstagram @patrickta 9/9 Maya HenryInstagram @patrickta

Ίσως το όνομα Patrick Ta να μην σας «λέει» κάτι, αλλά σίγουρα έχετε δει τη δουλειά του χαζεύοντας στο Instagram

(δείτε παραπάνω μερικά από τα αγαπημένα μας makeup looks με την υπογραφή του). Ο διάσημος αυτός makeup artist έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ αμέτρητων σταρ του Hollywood, συμπεριλαμβανομένων των Gigi Hadid, Adriana Lima και Alessandra Ambrosio.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ Margot Robbie μας θύμισε πως το μονοχρωματικό μακιγιάζ είναι ιδανικό για το καλοκαίρι

Αψεγάδιαστες επιδερμίδες, λάμψη εκ των έσω, υπέροχα κόκκινα χείλη και εντυπωσιακά eye makeup looks είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχουν τα μακιγιάζ που δημιουργεί. Ήδη έχει αποκαλύψει πως το καλοκαίρι είναι καλύτερο να αποφεύγετε τα προϊόντα σε μορφή πούδρας (όπως highlighters και ρουζ) και αντ’ αυτών να χρησιμοποιείτε κάποια με κρεμώδη υφή, που θα γίνουν «ένα με το δέρμα» σας με πολύ φυσικό τρόπο.

Τώρα, σε συνέντευξή του, αποκάλυψε δύο must have προϊόντα που χρησιμοποιεί κάθε φορά που βάφει τις διάσημες πελάτισσές του.

Τα δύο must have προϊόντα που χρησιμοποιεί συνέχεια στις σταρ ο Patrick TaLa Mer Soft Cream

«Είναι το αγαπημένο μου προϊόν περιποίησης γιατί είναι πιο ελαφρύ από την κλασική La Mer. Τη χρησιμοποιώ σε όλες μου τις πελάτισσες πριν το μακιγιάζ».

Shiseido Modern Matte Powder Lipstick

«Το συγκεκριμένο κραγιόν έχει μεγάλη απόδοση χρώματος και είναι άνετο στα χείλη όλη μέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα