Έχετε κανονίσει brunch με τις φίλες σας το Σαββατοκύριακο; Αυτό το look είναι ιδανικό για εσάς

08:20 6/12/2019 - Πηγή: InStyle

Μία ακόμα εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε τα σχέδια μας για το Σαββατοκύριακο. Και μπορεί κάποιες γυναίκες να προτιμούν να χαλαρώνουν και να ξεκουράζονται στο σπίτι τους κάνοντας μάσκες ομορφιάς ή χουχουλιάζοντας στον καναπέ με Netflix, εμείς όμως έχουμε άλλα πλάνα για τις δύο ημέρες που έρχονται. Εάν σκοπεύετε και εσείς να βρεθείτε με τις φίλες σας, να κάνετε βόλτες ή shopping, αυτό το κείμενο είναι για εσάς.

Κάνοντας scroll στο feed

μας στο Instagram, ανακαλύψαμε ένα look, το οποίο είναι κομψό, άνετο και ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε για να νιώθουμε όμορφες στις εξόδους με τις φίλες μας αυτό το Σαββατοκύριακο. Εάν έχετε κανονίσει λοιπόν να βγείτε για brunch και δεν ξέρετε τι να φορέσετε, μπορείτε να συνδυάσετε ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες με πουλόβερ ή ζιβάγκο σε γήινες αποχρώσεις, παλτό ή puffer jacket. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με ένα ζευγάρι cowboy μπότες που θα σας κάνουν να μοιάζετε με αυθεντικό western girl και μία mini τσάντα ώμου.

Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι πως τα looks του Σαββατοκύριακου θα πρέπει να συνδυάζουν άνεση, κομψότητα και να μη θυμίζουν σε τίποτα ό,τι φοράτε μέσα στην εβδομάδα στο γραφείο. Έτσι, το weekend detox σας θα στεφθεί με επιτυχία.

Instagram @erealouro

Keywords
Τυχαία Θέματα