Είδαμε την 4η σεζόν Emily in Paris -Αυτές οι εμφανίσεις ήταν στα αλήθεια πολύ καλές και δεν ήταν της Emily!

Προσοχή: Ακολουθούν spoilers για την τέταρτη σεζόν του Emily in Paris.

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ποτέ, σε καμία σεζόν δε μου άρεσε το στιλ της Έμιλι. Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω μια σεζόν με γνώμονα τα κοστούμια, θα διάλεγα την τέταρτη σεζόν. Ο 4ος κύκλος στιλιστικά μπορώ να πω ότι ήταν ο λιγότερο τσίζι. Ωστόσο, και η σειρά όπως και η πρωταγωνίστρια προσωπικά μου δημιουργούν μια σχετική ανακατωσούρα. Είναι τόσο κακό αυτό το σίριαλ βέβαια, που καταντά

εθιστικό. Και η αλήθεια είναι, πως λίγο αυτό και λίγο το fomo μου, πάντα βλέπω τα επεισόδια. Και ευτυχώς, γιατί στο εντωμεταξύ βλέπω και μερικές ωραίες σκηνές και looks, από τους άλλους χαρακτήρες της σειράς.

Στη δημοφιλή σειρά του Netflix αυτό που μου αρέσει πάντα είναι που η σχεδιάστρια κοστουμιών, Marylin Fitoussi, επιλέγει και αναδεικνύει ανερχόμενα και indie brands, όπως το sustainable, upcycler οίκο Germanier, ή τη φιναλίστ του CFDA/Vogue Fashion Fund Kate Barton, την κορεατική εταιρεία Pushbutton και το βιετναμέζικο label Sixdo. Κι αυτό που μου αρέσει ακόμα πιο πολύ, είναι πως υπάρχουν μερικές σκηνές που είναι αρκετά ανατρεπτικές ή και φεμινιστικές και εκείνη, στιλιστικά, τους έχει δώσει την πρέπουσα σημασία.

Το anti-wifey σύνολο της Mindy Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Park (@ashleyparklady)

Το look της Mindy (Ashley Park) που πηγαίνει να “σκοτώσει” ένα Balmain ταγέρ που της έχει κάνει δώρο ο σύντροφός της Nicholas (Paul Forman) στην έκθεση του Vestiaire Collective, είναι ένα έπος. Ο Nicholas θέλει να καταπιέσει τον έντονο χαρακτήρα της Mindy και να την κάνει μια κανονική σύζυγο, μια ευπρεπή σύζυγο, μια τρόπαιο-σύζυγο. Η Mindy απορρίπτει δικαίως τις ύπουλες προθέσεις του Nicholas και πουλά το σετ για να βοηθήσει τη μπάντα της και να χρηματοδοτήσει τα έξοδά τους για τη Eurovision. Καθώς το κάνει, φοράει την πιο ικανοποιητική, πληρέστερη εκδοχή του εαυτού της. Έναν μπλε κολάν και κορσέ Magda Butrym με λουλουδάτα σχέδια, τεράστιες πλατφόρμες Aquazzura και έναν φανταχτερό φτερωτό καπέλο Anthony Peto. Όπως πρέπει σε μια ελευθεριακή περφόμερ! Go Mindy!

Το chic-ski outfit της CamillePhoto by stephanie branchu © 2024 Netflix, Inc.

Μετά από μια ακύρωση πτήσης με προορισμό την Αμερική για να δει την οικογένειά της, η Emily ξεμένει στη Γαλλιά. Κι έτσι λέει ναι μια πρόσκληση της τελευταίας στιγμής για να περάσει τα Χριστούγεννα στο Chamonix της Γαλλίας με τον φίλο της Gabriel (Lucas Bravo), την πρώην του Camille (Camille Razat) και την οικογένειά της.

Η ύπουλη Camille καθόλου δεν θέλει να κάνει Χριστούγεννα με την Emily και να μοιράζεται το ενδιαφέρον του Gabriel μαζί της. Γι΄ αυτό και χρησιμοποιεί το power dressing.

Η Fitoussi διασκέδασε αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή πλευρά της Camille, η οποία δεν έχει ακόμα πει στον Gabriel ότι δεν είναι έγκυος. Κατά το σκι, η Camille φοράει ένα μαύρο cropped puffer μπουφάν από τον Goldbergh, με κουκούλα και γυαλιά μάσκα που καλύπτουν το πρόσωπό της. «Ήθελα να μοιάζει με κακιά. Είχα στο μυαλό μου ότι η Camille ήταν σαν κορίτσι του Bond, αλλά το κακό, αυτό που πυροβολεί τον James Bond ενώ κάνει σκι», λέει η Fitoussi. «Και μετά υπάρχει η πολύ καλή και αγαπητή φιγούρα της Audrey/Emily. Το καλό και το κακό».

View this post on Instagram

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Ξανά, η εμφάνιση της Camille με την κοπέλα τηςPhoto by stephanie branchu © 2024 Netflix, Inc.

Είμαστε στη φάση που η Camille (δεξιά) και η σύντροφός της Sofia (αριστερά) αποφασίζουν ότι θα μείνουν μαζί στο Παρίσι και ξεκινούν να ψάχνουν έπιπλα για το σπίτι που μόλις νοίκιασαν. Στο επεισόδιο “Trompe l’oeil” εξερευνούν μια υπαίθρια αγορά φορώντας τα τέλεια φθινοπωρινά ρούχα. Η Camille φορά ένα μπεζ μπουφάν με γούνινο γιακά Vaillant Studio, ενώ η Sofia ένα πολύχρωμο καπιτονέ σετ με ζεστά χρώματα και γεωμετρικά σχέδια, που δείχνει την καλλιτεχνική της φύση και το πόσο ζεστός και συναισθηματικός άνθρωπος είναι -μην ξεχνάτε ότι είναι Ελληνίδα στο σενάριο. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως η ενδυματολόγος δεν αποτύπωσε στιλιστικά με στερεοτυπικό τρόπο τις δύο ομοφυλόφιλες γυναίκες. Αλλά τις παρουσίασε εντελώς σέξι και κουλ.

Το revenge dress της Mndy Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Park (@ashleyparklady)

Μετά τον χωρισμό της με τον Nicholas η Mindy αποσπά την προσοχή της ταξιδεύοντας με την Emily στη Ρώμη. Κάποια στιγμή η Emily βρίσκει τη Mindy να παρηγορεί τον εαυτό της με room service, φορώντας κάτι που μοιάζει με ένα αιθέριο κόκκινο καφτάνι. Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας για παγωτό, τα ρούχα της Mindy με κάποιον τρόπο μεταμορφώνονται σε ένα θεαματικό φόρεμα με κοψίματα και halter λαιμόκοψη, με την μακριά ουρά να κρέμεται χαλαρά γύρω από τους ώμους της σαν κάπα. Η Fitoussi είχε το φόρεμα από τη συλλογή Gaurav Gupta Spring 2024 Couture στις κρεμάστρες της Mindy από την αρχή της σεζόν, αλλά αρχικά δεν μπορούσε να βρει τη σωστή σκηνή για αυτό. «[Το φόρεμα] ήταν υπερβολικό», λέει η Fitoussi. Ωστόσο, η Park, η οποία «ερωτεύτηκε το φόρεμα», συνέχισε να ρωτά την Fitoussi και τον Daren Star για αυτό μέχρι να φτάσουν στο γύρισμα του φινάλε. Στο σενάριο, πείθει έναν πιανίστα στο δρόμο να της επιτρέψει να παίξει μια νέα, συναισθηματική μπαλάντα. «Είναι μέρος του χαρακτήρα της Mindy να παίζει πιάνο στον δρόμο φορώντας ένα μοναδικό φόρεμα υψηλής ραπτικής», λέει η Fitoussi. Το βίντεο της performance της τελικά γίνεται viral και της δίνει τρομερό μπουστ.

View this post on Instagram

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Keywords
Τυχαία Θέματα