Η Beyonce προσφέρει 6 εκατομμύρια για την αντιμετώπιση του Covid-19

10:20 24/4/2020 - Πηγή: InStyle

Από την πρώτη στιγμή που ο κορονοϊός εμφανίστηκε στον πλανήτη μας, πλήθος από celebrities, επιχειρηματίες αλλά και άνθρωποι από τη βιομηχανία της μόδας προχώρησαν σε δωρεές που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του.

Τώρα, σειρά έχει και η Beyonce. Η pop star με την εταιρία της BeyGOOD και σε συνεργασία με τον CEO

του Twitter, Jack Dorsey, που έχει ήδη δωρίσει το 1/3 της ατομικής περιουσίας του, ανακοίνωσαν πως θα προσφέρουν 6 εκατομμύρια δολάρια. Τα χρήματα θα δοθούν σε οργανισμούς που υποστηρίζουν την ψυχική υγεία όσων νοσούν από τον Covid-19.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει «Η εταιρεία BeyGOOD της Beyoncé αναγνωρίζει το μεγάλο βάρος της ψυχικής και προσωπικής υγείας που επιβαρύνει τους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Στις μεγάλες πόλεις , οι Αφροαμερικανοί απαρτίζουν έναν δυσανάλογο αριθμό εργαζομένων σε αυτά τα επαγγέλματα, και θα χρειαστούν υποστήριξη όσον αφορά στη ψυχική τους υγεία και προσωπική ευεξία, συμπεριλαμβανομένων και των ιατρικών υπηρεσιών, προμηθειών τροφίμων, τόσο κατά τη διάρκεια της κρίσης όσο και μετά το τέλος της».

View this post on Instagram

Beyonce, Twitter CEO Jack Dorsey pledge $6 million to mental health relief efforts amid COVID-19 pandemic. #beyonce #twitter #jackdorsey #beyoncé #covid19 #mentalhealth #charity

A post shared by ABC News (@abcnews) on Apr 23, 2020 at 6:00pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα
Beyonce,Covid-19