Η Irina Shayk φόρεσε το πιο chic μαύρο κοστούμι κι εμείς σας προτείνουμε 6… πειραγμένες εκδοχές

09:51 7/12/2021 - Πηγή: InStyle

Η Irina Shayk μας έδειξε πως γίνεται! Το μοντέλο φόρεσε ένα elegant μαύρο Burberry κοστούμι συνδυασμένο με το πιο απρόσμενο leather τοπ και απέδειξε πως το κλασικό είναι ταυτόχρονα και η πιο σέξι statement επιλογή. Στην πρεμιέρα της ταινίας Nightmare Alley, η Irina ήταν η απόλυτη badass woman

με ένα look που δεν ξεπερνιέται εύκολα. Τα τραβηγμένα σε κότσο μαλλιά της και το φλογερό κόκκινο κραγιόν, συμπλήρωναν άψογα την εικόνα της, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την αψεγάδιαστη ομορφιά του supermodel. Αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk)

Το μαύρο κουστούμι είναι safe ναι, αλλά είναι επίσης και ο πρωταγωνιστής της βραδιάς από όποιον κι αν φορεθεί. Αρκεί φυσικά να είναι καλοραμμένο και να υποστηρίζεται από όποιον το επιλέξει. Θέλει τόλμη για να το φορέσετε γιατί θα είστε το επίκεντρο της προσοχής.

Αν από την άλλη δεν είστε ο κλασικός τύπος και ψάχνετε για κάτι πιο πειραγμένο, υπάρχουν έξι εναλλακτικά κοστούμια που μπορείτε να φορέσετε. Όλα updated και όλα μαύρα!

@courtesyofgucci

Το μαύρο σατέν κοστούμι. Είναι η πιο shiny εκδοχή του black suit και η καλύτερη επιλογή των εορτών. Το γιλέκο από μέσα θα κάνει την διαφορά αλλά και πάλι… μπορείτε να το φορέσετε και σκέτο.

@courtesyofalexandermcqueen

Το McQueen κοστούμι. Και όπου McQueen βλέπε ιδιαιτερότητες στο σακάκι. Φερμουάρ ή ανοίγματα μετατρέπουν μια κλασική εικόνα σε αναβαθμισμένη και το μαύρο κοστούμι παίρνει άλλη μορφή.

@courtesyofmiumiu

Το μαύρο ταγιέρ. Ανήκει κι αυτό στην ίδια κατηγορία, μόνο που το παντελόνι αντικαταστάθηκε από την μίντι φούστα. Ο οίκος Miu Miu πρότεινε την χαμηλόμεση, εσείς μπορείτε να φορέσετε την κλασική ψηλόμεση μαύρη φούστα που παραπέμπει σε office look και αναδεικνύει όσο τίποτα τη φιγούρα.

@courtesyofmichaelkors

Το leather suit. Δέρμα, δέρμα, δέρμα. Αν μια τάση κυριαρχεί αυτή τη σεζόν, αυτή είναι η δερμάτινη, και το total leather κοστούμι είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί.

@courtesyofmichaelkors

Το κοστούμι/φόρεμα. Ένα blazer που θυμίζει κοστούμι είναι αρκετό. Οι λεπτομέρειες στο πέτο ή στα κουμπιά μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω αλλά και πάλι, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες είναι το μόνο αξεσουάρ που το συγκεκριμένο κομμάτι χρειάζεται. Εναλλακτικά φορέστε από κάτω μια μίνι μαύρη φούστα.

@courtesyofmichaelkors

Το cropped μαύρο κοστούμι. Cropped και από πάνω και από κάτω. Ένα φρέσκο κοστούμι για εσάς που είστε ενημερωμένες.

Keywords
Τυχαία Θέματα