Η Kate Middleton δίνει υπόσχεση επιστροφής -“Ελπίζω να μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους πολύ σύντομα”

14:12 8/6/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton απολογήθηκε με σημείωμά της προς την Ιρλανδική Φρουρά, καθώς λόγω της μάχης της με τον καρκίνο έχασε τη σημαντική πρόβα τους για το Trooping The Colour.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έγραψε μια επιστολή προς την Ιρλανδική Φρουρά, η οποία παρουσιάζει φέτος τα χρώματά της στον βασιλιά, αφηνοντας μια υπόσχεση επιστροφής: “Ελπίζω να είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω όλους πολύ σύντομα”.

The Irish Guards were deeply touched to receive a letter from

our Colonel, Her Royal Highness, The Princess of Wales this morning.

We continue to wish Her Royal Highness well in her recovery and send Her our very best wishes.

Quis Separabit@KensingtonRoyal @ArmyInLondon pic.twitter.com/y95rbmaeOS

— Irish Guards (@irish_guards) June 8, 2024

Οι ειδικοί τονίζουν εδώ και καιρό ότι κάθε μαχη με τον καρκίνο είναι εντελώς προσωπική και πιστεύουν ότι οι εικασίες σχετικά με το αν η Kate θα παρευρεθεί σε σημαντικές εκδηλώσεις όπως το Τrooping δημιουργούν περιττή πίεση τη στιγμή που η ίδια έχει ζητήσει χώρο και ιδιωτικότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Αυτό σημαίνει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα χάσει την πρώτη της επιθεώρηση συνταγματάρχη, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα. Η εκδήλωση είναι μια πρόβα τζενεράλε για το Trooping The Colour και θα την έβλεπε να χαιρετά ως νέα αρχισυνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς.

Η Επιθεώρηση του Συνταγματάρχη έρχεται πριν από τους επίσημους εορτασμούς των γενεθλίων του Βασιλιά το Σάββατο 15 Ιουνίου, συμπεριλαμβανομένης της παραδοσιακής εμφάνισής τους στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Αναλυτικά το μήνυμά της

Ήθελα να σας γράψω και να σας ενημερώσω πόσο περήφανη είμαι για ολόκληρο το σύνταγμα ενόψει της Επιθεώρησης του Συνταγματάρχη και του Trooping the Colour.

Εκτιμώ ότι όλοι όσοι συμμετέχουν φέτος στην τελετή έχουν εξασκηθεί επί μήνες και έχουν αφιερώσει πολλές ώρες για να διασφαλίσουν ότι οι στολές και οι ασκήσεις τους είναι άψογες.

Το να είμαι ο Συνταγματάρχης σας παραμένει μεγάλη τιμή και λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να παραστώ στη φετινή Επιθεώρηση του Συνταγματάρχη. Σας παρακαλώ να διαβιβάσετε τη συγγνώμη μου σε ολόκληρο το σύνταγμα, ωστόσο, ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους και πάλι πολύ σύντομα.

Σας παρακαλώ να στείλετε τις καλύτερες ευχές μου και καλή τύχη σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Keywords
Τυχαία Θέματα