Η Keira Knightly φόρεσε το τέλειο καλοκαιρινό φόρεμα στο Wimbledon

20:26 15/7/2024 - Πηγή: InStyle

Η Κeira Knightly πραγματοποίησε μια κομψή εμφάνιση στο Wimbledon για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, συνοδευόμενη από τον σπάνια εμφανιζόμενο σύζυγό της, James Righton. Η εμφάνιση αυτή δεν ήταν μόνο ένα σημαντικό γεγονός για το ζευγάρι, αλλά και μια εξαιρετική στιγμή μόδας με άρωμα… Βρετανίας.

Το Τέλειο Καλοκαιρινό Ντύσιμο

Για

την εμφάνισή της στο Wimbledon, η Keira επέλεξε ένα εντυπωσιακό σύνολο Chanel. Φόρεσε ένα λευκό λινό φόρεμα με έναν ώμο, διαφανές τμήμα στο κάτω μέρος και μαύρη κορδέλα στον ώμο. H ηθοποιός συνδύασε το σύνολό της με κλασικές slingback γόβες Chanel και μια λευκή καπιτονέ δερμάτινη τσάντα. Τα αξεσουάρ της περιλάμβαναν ένα ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου με διάφανο σκελετό.

Ο James Righton ήταν επίσης κομψός, φορώντας ένα καφέ κοστούμι με μπεζ πουκάμισο, ασορτί γραβάτα με ρίγες και γυαλιά Ray-Ban με μαύρο σκελετό. Το ζευγάρι έδειχνε απόλυτα συντονισμένο και κομψό, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αίσθηση του στιλ τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leith Clark (@leithclark)

Επιστροφή στο Wimbledon

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η ηθοποιός πήγε στο Wimbledon τα τελευταία 10 χρόνια, κάνοντας την εμφάνισή της ιδιαίτερα ξεχωριστή.

Η βραδιά αυτή δεν ήταν μόνο μια επιστροφή στο Wimbledon για την ηθοποιό, αλλά και μια σπάνια νύχτα ραντεβού με τον σύζυγό της, James. Ο Righton, πρώην μέλος της λονδρέζικης μπάντας Klaxons και η Knightley είναι παντρεμένοι από το 2013 και έχουν δύο παιδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keira Knightley (@keiraknightleyily)

Keywords
Τυχαία Θέματα