Η Madonna έγινε 66 και το γιόρτασε με τον 28χρονο σύντροφό της στην Ιταλία

20:06 17/8/2024 - Πηγή: InStyle

Τα γενέθλιά της είχε στις 16 Αυγούστου η Madonna. Η «βασίλισσα της ποπ» έγινε 66 ετών και το γιόρτασε στην Ιταλία μαζί με το νέο της σύντροφο.

Η ίδια πόζαρε φορώντας μία δημιουργία Dolce & Gabbana σε απαλό ροζ και στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Πίσω στην Ιταλία… Χρόνια μου πολλά».

H Madonna
επισκέφτηκε στις 16 Αυγούστου την αρχαία Πομπηία στην Ιταλία για να γιορτάσει τα 66α γενέθλιά της.Credit Image: © Sp/ROPI via ZUMA Press Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Ο 28χρονος Akeem Morris με τη σειρά του ευχήθηκε δημόσια στη Madonna με μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram. «Χρόνια πολλά βασίλισσά μου. Το να είμαι στο πλευρό σου σήμερα, με γεμίζει με τόση ευτυχία. Αγαπώ την κάθε στιγμή μαζί σου και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σου πολλά περισσότερα βεγγαλικά».

Credit: akkmorris/Instagram

Πριν από λίγες μέρες η Madonna εθεάθη με τον 28χρονο Akeem να απολαμβάνουν τα αξιοθέατα στο Πορτοφίνο. Ο Akeem, ο οποίος είναι γεννημένος στην Τζαμάικα και ποδοσφαιριστής, ήταν μαζί της στη φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού Paper τον Αύγουστο του 2022.

A Rainha decidiu desfrutar de um jantar com vista para o mar no conhecido restaurante Puny, na Itália pic.twitter.com/MaXi1f6uQN

Madonna Literal (@MadonnaLiteral1) August 13, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα