Η αδερφή της Demi Lovato έχασε το μωρό της κατά τη διάρκεια της γέννας

Η αδερφή της Demi Lovato, Madison De La Garza, έχασε το μωρό της. Το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, η Madison έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram ότι το πρώτο παιδί της και του φίλου της, Ryan Mitchell, πέθανε, αφού υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική τομή στις 27 Σεπτεμβρίου.

«Το βράδυ της 27ης Σεπτεμβρίου, μετά από μια επείγουσα καισαρική τομή, ο Ryan

και εγώ κρατήσαμε το κοριτσάκι μας για πρώτη και τελευταία φορά», έγραψε η 22χρονη στην ανάρτηση. «Σε ευχαριστούμε, Xiomara, που μας έκανες γονείς του πιο τέλειου αγγέλου στον ουρανό. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπούν γλυκό κορίτσι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madi De La Garza (@maddelagarza)

Η Demi και μερικά από τα άλλα μέλη της οικογένειας έστειλαν την αγάπη και την υποστήριξή τους στην ηθοποιό, η οποία ανακοίνωσε για πρώτη φορά, ότι εκείνη και ο Mitchell περιμένουν παιδί μαζί τον Σεπτέμβριο. Σε ένα σχόλιο στην ανάρτηση της Madison, η σταρ του Camp Rock έγραψε: «Σε αγαπώ τόσο πολύ Xiomara. Ένας άγγελος με κάθε έννοια της λέξης. Θα είμαι η θεία σου για πάντα.»

Επιπλέον, σε μια ανάρτηση στο Instagram Stories, η Demi πρόσθεσε: «RIP στην όμορφη, τέλεια ανιψιά μου Xiomara. Είμαι τόσο ευγνώμων που κατάφερα να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου. Θα είμαι για πάντα η θεία σου». Έκανε tag τη Madison και της έγραψε: «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ».

Demi Lovato’s Baby Niece Dies Following Emergency C-Section: ‘Grateful I Got to Hold You’ https://t.co/STOI4tQeha

People (@people) October 26, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα