Καλοκαιρινό Μανικιούρ: Ποιο ζουμερό φρούτο πρωταγωνιστεί στα νύχια για τις πιο παιχνιδιάρικες εμφανίσεις

10:04 30/7/2024 - Πηγή: InStyle
Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για να ενσωματώσετε το καρπούζι, αυτό το δημοφιλές φρούτο που θυμίζει διακοπές στο μανικιούρ σας.

Φωτεινά σχέδια με φράουλες, μύρτιλα και γυαλιστερά νύχια με κεράσια είναι σίγουρα μια αναζωογονητική εικόνα σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Άρα ήταν απλώς θέμα χρόνου μέχρι οι nail artists να αντλήσουν έμπνευση από άλλα φρούτα, όπως το κλασικό καρπούζι. Από το να χρησιμοποιήσετε απλώς μια ζωντανή παλέτα ροζ και πράσινων βερνικιών μέχρι να αναπαραγάγετε κάθε λεπτομέρεια μιας φρέσκιας φέτας καρπουζιού. Έτοιμες να δοκιμάσετε

το καρπούζι;

Καρπούζι στα κοντά View this post on Instagram

A post shared by Anne Sofie | Negledesigner i Stavanger (@nailsbyannesofie)

Τα νύχια aura, που επιτυγχάνονται με την τεχνική αερογράφου, έχουν μία ροζ θολή βούλα στο κέντρο του νυχιού. Δεδομένου ότι μπορείτε να επιλέξετε πόσο μέρος του νυχιού θα καλύψετε με το ροζ, αυτή η τεχνική είναι ιδανική για κοντά νύχια.

Πάμε πικνίκ View this post on Instagram

A post shared by Lindsey Cabreros (@truetonesstudio)

Ένας αλάνθαστος τρόπος για να πετύχετε το trend των νυχιών με καρπούζι είναι να το συνδυάσετε με την δημοφιλή εμφάνιση νυχιών σε στιλ πικνίκ (πάρτε μια γεύση και εδώ). Λατρεύουμε την προσθήκη του καρέ σχέδιου που παραπέμπει σε τραπεζομάντιλο αλλά και των μικροσκοπικών μυρμηγκιών.

Καρπούζι αλά γαλλικά View this post on Instagram

A post shared by Hailey Lloyd (@nailsby.hails)

Ο συνδυασμός τάσεων στα νύχια, και αυτές οι φούξια γαλλικές άκρες με ρίγες μάς έχουν πείσει. Επιπλέον, το ζωηρό φούξια βερνίκι είναι πάντα μία εύστοχη επιλογή για το καλοκαιρινό μανικιούρ.

Φρουτοσαλάτα View this post on Instagram

A post shared by Meagan K. (@tinybrushes)

Συνδυάστε τα αγαπημένα σας φρούτα με το καρπούζι σε μία μπεζ ή διάφανη βάση. Πόσο χαριτωμένο χωρίς να είναι υπερβολικό. Αποκτήστε αυτό το αποτέλεσμα πανεύκολα χάρη στα αυτοκόλλητα νυχιών.

Σε εκδοχή αύρας View this post on Instagram

A post shared by Natural Nail Salon (@azaleacitynails)

Δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι – τα aura νύχια με τετράγωνο σχήμα σε συνδυασμό με αυτό το εντυπωσιακό look. Μας αρέσει πώς το γαλλικό σχέδιο με τη “φλούδα” λάιμ δεν είναι μια καθαρή γραμμή αλλά ελαφρώς ακαθόριστο.

Φωτεινά και κοντά View this post on Instagram

A post shared by Holly-rose – Beauty therapist (@byhollyrose_)

Φωτεινά, έντονα και ζωηρά, αυτά τα κοντά φούξια νύχια τραβούν τα βλέμματα παρόλο που δεν έχουν πολύ μήκος. Για να κάνετε αυτή τη λευκή γραμμή της φλούδας, εκτός από ένα λεπτό πινέλο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οδοντογλυφίδα.

Ανάποδο γαλλικό View this post on Instagram

A post shared by Ny Kuin Lyu (@nylove_nail)

Το αδελφάκι του κλασικού γαλλικού μανικιούρ, το αντίστροφο γαλλικό, λάμπει ιδιαίτερα με το σχέδιο καρπούζι σε ροζ τσιχλόφουσκα με φινίρισμα χρωμίου. Τα μικρά μαύρα σπόρια σε όποιο νύχι επιθυμείτε θα κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο διασκεδαστικό και… απλά τέλειο!

Keywords
Τυχαία Θέματα