Ναταλία Γερμανού: «Ο Καρβέλας και ο Βέρτης μου έχουν βγάλει το λάδι»

21:29 21/7/2024 - Πηγή: InStyle

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Σταματίνη και το Reader και μίλησε για την ενάσχολησή της με τη μουσική και τη στιχουργική, καθώς επίσης και για τραγούδια που έχει γράψει στο παρελθόν και δεν τα θυμάται.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια και στιχουργός ανέφερε με χιούμορ: «Έχω γράψει γύρω στα 360 τραγούδια δισκογραφημένα, υπάρχουν τραγούδια μου που δεν θυμάμαι καν ότι είναι δικά μου. Συχνά με κάνουν tag φίλοι μου στο Insta, σε ένα τραγούδι και λέω «τι σχέση έχω εγώ με αυτό;». Πάω, το ψάχνω στο Spotify

και τότε θυμάμαι ότι εγώ την έχω γράψει αυτή τη μπούρδα. Αν είναι δυνατόν, Χριστέ μου! Είναι δηλαδή τόσο σαχλοτράγουδα που τα έχει απωθήσει το μυαλό μου σε ένα κουτάκι πάρα πολύ βαθιά».

Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού περιέγραψε, ότι το τραγούδι «Ντροπή σου» που έδωσε στον Αντώνη Ρέμο, το έγραψε σε μια χαρτοπετσέτα, ενώ έτρωγε σε μια ταβέρνα. «To είχα γράψει, το είχα παραδώσει και ο Ρέμος το πήρε και θα το τραγουδούσε. Καθόμουν, λοιπόν, σε μία ψαροταβέρνα στη Γλυφάδα, για να φάω. Τότε μου έρχεται κλήση από τον παραγωγό του, που μου έλεγε ότι ήταν στο στούντιο και ότι έπρεπε να πάω γιατί το τραγούδι θέλει διορθώσεις. Το τραγούδι έλεγε «γι’ αυτό τον θάνατο που έζησα μαζί σου, ντροπή σου». Ο Ρέμος δεν ήθελε με τίποτα να το πει αυτό. Το έβρισκε συντακτικά άθλιο. Έπρεπε οπωσδήποτε να το αλλάξουμε και γρήγορα για να προχωρήσουν τη δουλειά στο στούντιο. Σταματάω το φαγητό, ζητάω μία χαρτοπετσέτα και ένα στιλό και αρχίζω να το ψάχνω. Τελικά αντικαταστάθηκε με το «σε έναν σταυρό εσύ με σταύρωσες θυμήσου, ντροπή σου». Τελικά, νομίζω το δεύτερο ήταν καλύτερο. Είχε δίκιο ο Αντώνης».

Τέλος, αναφέρθηκε στις συνεργασίες που την έχουν ταλαιπωρήσει περισσότερο με τις διορθώσεις των στίχων. «Ο Αντώνης με έχει δυσκολέψει πολύ λίγο. Αυτοί που μου έχουν βγάλει το λάδι είναι ο Καρβέλας, που βέβαια το δικαιούται, και επίσης ο Βέρτης. Περνάμε πολύ ωραία όμως μαζί. Είναι πολύ ωραίο πράγμα να φτιάχνεις μουσική. Είναι από τις ώρες που απολαμβάνω πάρα πολύ στη δουλειά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα