Νέα απιστία για τον Leonardo DiCaprio; Μετά το δείπνο με τη Vittoria Ceretti άγριο ξενύχτι με την Teyana Taylor

Ο Leonardo DiCaprio φέρεται να ζει έναν έρωτα μεγάλο με το μοντέλο από την Ιταλία, Vittoria Ceretti. Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως ίσως ήρθε η στιγμή που ο 49χρονος σταρ θα βγει από την κατάσταση του εργένη και θα κάνει το μεγάλο βήμα με την αγαπημένη του.

Ωστόσο, μάλλον ο DiCaprio τους διαψεύδει καθώς δείχνει ότι δεν είναι έτοιμος να πει αντίο στην εργένικη ζωή του. Αφού απόλαυσε ένα ραντεβού με τη Vittoria Ceretti, εθεάθη σε πολύ… στενή επαφή με την Teyana Taylor,

σε κλαμπ της Νέας Υόρκης με τους δυο τους να ξενυχτούν μαζί ως τις 3 το ξημέρωμα.

Leonardo DiCaprio and girlfriend Vittoria Ceretti spotted with new puppy during NYC stroll 22.10.2024 x20#LeonardoDiCaprio #VittoriaCeretti https://t.co/T2QTz8tmPn pic.twitter.com/czvgs0i0f7

— HQCelebCorner (@Pawe66862800) October 23, 2024

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες αφού ο σταρ του κινηματογράφου απόλαυσε ένα «ιδιωτικό» δείπνο με τη σύντροφό του, Vittoria Ceretti.

Μια πηγή λέει αποκλειστικά στο Page Six ότι ο DiCaprio, 49 ετών, συναντήθηκε με την Taylor, 33, στο The Stafford Room στο Μανχάταν με μια ομάδα φίλων για ένα πάρτι που διοργάνωσε προς τιμήν του Rock and Roll Hall of Fame.

Leonardo DiCaprio Spotted Getting Flirty With Teyana Taylor at Nightclub https://t.co/e0L30oFWEs

— AceShowbiz com (@AceshowbizCom) October 23, 2024

Το Σαββατοκύριακο, η Taylor παρουσίασε την Dionne Warwick ως μία από τις φετινές εισαχθείσες στην τελετή.

Όπως έγινε γνωστό, η 26χρονη Ceretti, η οποία βγαίνει με τον DiCaprio από το καλοκαίρι του 2023, δεν τα κατάφερε να παραστεί στο ιδιωτικό πάρτι της τραγουδίστριας.

Χωρίς να είναι κοντά η κοπέλα του, μια πηγή σημείωσε ότι ο σταρ έδειχνε να περνάει καλά με την Taylor.

«Χόρευαν πολύ κολλητά», είπε ο υπεύθυνος, προσθέτοντας ότι οι δυο τους έδειχναν να γελούν με τις κουβέντες που αντάλλασσαν, απολαμβάνοντας τις στιγμές τους μαζί. «Έκαναν παρέα όλη τη νύχτα και ήταν απομονωμένοι σχεδόν σε μια γωνιά μαζί».

Πηγές είπαν ότι οι φίλοι του DiCaprio, στο μεταξύ, ήταν πιο δίπλα αλλά και ο επιστήθιος φίλος του σταρ, Tobey Maguire, εθεάθη επίσης να τους συνοδεύει κάποια στιγμή.

Η πηγή προόσθεσε ότι η Taylor φαινόταν «πολύ προστατευτική» με τον DiCaprio, φροντίζοντας να μην τον πλησιάζουν πάρα πολλοί άνθρωποι ή να τον ενοχλούν.

Παρά το γεγονός ότι ο DiCaprio φλέρταρε ανοικτά, οι πηγές είπαν ότι ο σταρ δεν απάτησε την Ceretti ενώ ήταν στο κλαμπ, καθώς αυτός και η Taylor δεν αγγίχτηκαν, ούτε φιλήθηκαν ούτε προχώρησαν σε κάποια έκφραση πάθους ή έρωτα. Ωστόσο, το ζευγάρι έφυγε μαζί από το κλαμπ γύρω στις 3 τα ξημερώματα, σύμφωνα με την πηγή, αν και δεν είναι σαφές εάν αναχώρησαν με το ίδιο αυτοκίνητο. Ο Maguire έφυγε χωριστά την ίδια ώρα αλλά «όχι μαζί τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα