Οι 5 τάσεις στα κοσμήματα που θα επικρατήσουν το φετινό καλοκαίρι

11:55 23/6/2024 - Πηγή: InStyle

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα ρούχα μας γίνονται πιο ελαφριά και αέρινα, τα κοσμήματα αναλαμβάνουν να προσθέσουν την απαραίτητη λάμψη και στιλ στα καλοκαιρινά μας outfits. Το καλοκαίρι του 2024 φέρνει μαζί του νέες τάσεις στα κοσμήματα που θα κάνουν κάθε εμφάνιση ξεχωριστή και εντυπωσιακή. Δροσερά, ογκώδη και ιδιαίτερα, θα γίνουν το κερασάκι στην τούρτα!

Οι 5 καλοκαιρινές τάσεις στα κοσμήματαΜεγάλα και Τολμηρά Ear CuffsΘαλάσσια
ΚοσμήματαChunky Ankle BraceletsLayered NecklacesΠολύχρωμα Κολιέ με ΧάντρεςΜεγάλα και Τολμηρά Ear Cuffs

Τα ear cuffs επιστρέφουν δυναμικά αυτή τη σεζόν, προσφέροντας έναν εύκολο τρόπο να προσθέσουμε μία δόση τολμηρού στιλ στο look μας. Μεγάλα και εντυπωσιακά, τα εκκεντρικά σκουλαρίκια κάνουν αμέσως τη διαφορά. Είτε προτιμάμε μεταλλικές εκδοχές είτε διακοσμημένες με πολύτιμες πέτρες, τα ear cuffs είναι η ιδανική επιλογή για όσες θέλουν να ξεχωρίζουν χωρίς κόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PHILOMÈNE (@philomenejewelry)

Θαλάσσια Κοσμήματα

Η θάλασσα αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλά καλοκαιρινά κοσμήματα φέτος. Από κοχύλια και κοράλλια μέχρι γούρια με μορφή ψαριών και αστακών, τα θαλασσινά στοιχεία κυριαρχούν στις τάσεις του καλοκαιριού. Αυτά τα κοσμήματα προσθέτουν μία ρομαντική και παιχνιδιάρικη νότα, κάνοντας κάθε εμφάνιση να μοιάζει σαν βγαλμένη από παραμύθι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα