Περήφανος για τον εαυτό του ο Jude Law – “Χειρίστηκα καλά τη φήμη και την κριτική”

17:58 20/6/2024 - Πηγή: InStyle

O Jude Law έγινε παγκοσμίως γνωστός σε ηλικία 27 χρόνων και αποτέλεσε μέρος της ομάδας των νέων καυτών Βρετανών σταρ.

Το 1998, ο Jude Law, ο οποίος σήμερα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία Firebrand, είχε μια ακμάζουσα καριέρα ηθοποιού – αλλά ζούσε ακόμη σε σχετική αφάνεια, όσον αφορά στη διεθνή φήμη.Γεννημένος και μεγαλωμένος

στο Λονδίνο, ο Βρετανός είχε κάνει αρκετές επιτυχημένες εμφανίσεις στο θέατρο, ενώ ήταν επίσης σταθερός χαρακτήρας στην τηλεοπτική εκπομπή Shopping του BBC, όπου γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, Sadie Frost.

Firebrand

‘The movie is a visually rich historical drama with compelling performances but lacks narrative depth’

Read Our Review: https://t.co/sRycd811Ru#Firebrand #AliciaVikander #JudeLaw #EddieMarsan #ErinDoherty #SamRiley

— Indori Nerd (@IndoriNerd) June 20, 2024

Όταν όμως πρωταγωνίστησε στην ταινία “Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ” το 1999, στο πλευρό του Matt Damon και της Gwyneth Paltrow, τότε ήταν που, όπως λέει, όλα άλλαξαν.”Ήταν απλώς μια υπέροχη περίοδος της ζωής μου”, λέει ο Law, σήμερα 51 ετών, στο PEOPLE για το γεγονός ότι έγινε ένας γνήσιος σταρ του Χόλιγουντ. “Ένιωθα ότι όλα όσα ήλπιζα ότι θα μπορούσε να μου προσφέρει η υποκριτική και αυτή η καριέρα συνέβαιναν”.

Στην αρχή, ήταν απλά υπέροχο, όπως ομολογεί. “Δούλευα με έναν υπέροχο σκηνοθέτη, ένα πραγματικά συναρπαστικό νεανικό καστ“, λέει. “Υποδυόμουν έναν τύπο που απλά έπαιζε τζαζ και έκανε βαρκάδα, κολυμπούσε στον ωκεανό και έτρωγε υπέροχο φαγητό σε υπέροχες τοποθεσίες”.

Η ταινία σημείωσε τεράστια επιτυχία και ξαφνικά, ο Law λέει ότι μέσα σε μια νύχτα έγινε σούπερ διάσημος: “Η επιτυχία ή η ανταπόκριση που είχε, άλλαξε τη ζωή μου. Πραγματικά”.

Jude Law is photographed on the set of the Netflix series ‘Black Rabbit’ in New York City. pic.twitter.com/0XVqiz4DPN

— Entertainment Tonight (@etnow) June 17, 2024

Δεν ήταν μόνο ότι ξαφνικά τον καλούσαν σε εκδηλώσεις υψηλού προφίλ, όπως οι Χρυσές Σφαίρες και τα Όσκαρ, και ότι λάμβανε τόνους προσφορών για να συνεργαστεί με τους καλύτερους σκηνοθέτες. Αλλά λέει επίσης ότι η ιδιωτική του ζωή ήταν ξαφνικά ένα καυτό θέμα.

“Νομίζω ότι υπήρχε ξαφνικά μια προσδοκία και προσοχή στις επιλογές που έκανα, όπως με ποιον δούλευα;”, λέει ο ηθοποιός στο PEOPLE. “Και τότε τελικά η προσωπική μου ζωή μπήκε στο μικροσκόπιο και υπήρχε αυστηρός έλεγχος. Και όλα αυτά ήταν αρκετά. Ήμουν τόσο νέος”.

Ο Law είχε παντρευτεί την ηθοποιό Frost, 59 ετών σήμερα, το 1997 και το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά μαζί: Rafferty, 27 ετών, την Iris, 23 ετών, και τον Rudy, 21 ετών. Χώρισαν το 2003, αλλά όσο ήταν μαζί, έγιναν γνωστοί στο Λονδίνο ως το “Primrose Hill Set”. Η ομάδα των καυτών, ανερχόμενων ηθοποιών, μοντέλων και ροκ σταρ περιλάμβανε επίσης την καλύτερη φίλη της Frost, Kate Moss, τα αδέρφια των Oasis, Noel και Liam Gallagher, τη σύζυγο του πρώτου, Meg Matthews, τον Jonny Lee Miller (που ήταν παντρεμένος με την Angelina Jolie), την τραγουδίστρια Patsy Kensit, τον Ewan McGregor και τον ηθοποιό του Notting Hill, Rhys Ifans.

2024.06.12 New
“Firebrand” – Special Screening pic.twitter.com/K5NFsMxKT0

— 주드로 아카이브 JUDE LAW ARCHIVE (@judelaw_archive) June 15, 2024

Ήταν διάσημοι για τα πάρτι τους, αλλά η ομάδα διαλύθηκε μόλις ο Law και η Frost πήραν διαζύγιο. Στη συνέχεια κατέληξε να βγαίνει με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Alfie, τη Sienna Miller, για πέντε χρόνια. Αλλά παρά τα άρθρα για την ερωτική του ζωή όλα αυτά τα χρόνια, ο Law λέει ότι συνήθως είναι πολύ απασχολημένος με τη δουλειά του για να το αναγνωρίσει. “Κοιτάζω πίσω τώρα – ο μεγαλύτερος γιος μου είναι 27 ετών και εγώ δεν ήμουν πολύ μεγαλύτερος”, λέει για τις πρώτες μέρες της φήμης του. “Και ειλικρινά, κοιτάζω πίσω και είμαι πραγματικά περήφανος. Νομίζω ότι το χειρίστηκα αρκετά καλά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα