Ποια χτενίσματα ψηφίζουν οι Γαλλίδες για το καλοκαίρι – Eίναι δροσερά και αβίαστα κομψά

18:43 28/5/2024 - Πηγή: InStyle
Αυτά είναι τα καλοκαιρινά χτενίσματα που προτιμούν οι Γαλλίδες.

Το καλοκαίρι μπορεί να φέρνει χαρά στις ζωές μας, αλλά δημιουργεί επίσης περισσότερα εμπόδια όσον αφορά στην περιποίησή μας. Για τα μαλλιά, συγκεκριμένα, η ζέστη και η υγρασία αποτρέπουν το πολύωρο θερμό styling (καλό αυτό). Όμως αυτές οι συνθήκες ταυτόχρονα μας προτρέπουν να βρούμε τρόπους ώστε να έχουμε ένα ωραίο, δροσερό στιλ που αψηφά την άνοδο

του υδράργυρου.

Λοιπόν, ποια είναι τα πιο όμορφα και πρακτικά χτενίσματα για το καλοκαίρι; Εμείς όπως πάντα αντλούμε έμπνευση από τις Γαλλίδες, οι οποίες εκπέμπουν αβίαστη κομψότητα κάθε εποχή του χρόνου.

Σινιόν με oversized scrunchie Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Léna Farouil (@lenafarl)

Ο σκοπός είναι να κρατάμε τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο και τους ώμους. Έτσι το απλό σινιόν είναι η τέλεια πρόταση αυτόν τον στόχο. Για να το αναβαθμίσετε βάλτε ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ, όπως το υπερμέγεθες λαστιχάκι.

Χαμηλή αλογοουρά ή κοτσίδα και καπέλο τζόκεϊ Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aude-Julie ALINGUE (@aude_julie)

Το στιλ που προτιμώ και για τις μέρες που τα μαλλιά δε στρώνουν με τίποτα αλλά και για προστασία από τον ήλιο. Ιδανικό στιλ επίσης αν δεν έχετε προλάβει ακόμα να πάτε κομμωτήριο και θέλετε να κρύψετε τις λευκές ρίζες.

Τυλιχτό σινιόν Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aria Di Bari (@ariadibari)

Ένα απλό twist, δηλαδή τύλιγμα των μαλλιών και πιάσιμο πάνω είναι άλλο ένα αγαπημένο χτένισμα των Γαλλίδων. Συνήθως τα στερεώνουν με ένα κλάμερ ή με ένα λεπτό λαστιχάκι.

Φιλαριστά σγουρά Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hanna Lhoumeau (@hannalhoumeau)

Επειδή πολλές Γαλλίδες έχουν σγουρά μαλλιά, τι κάνουν; Επιλέγουν μία κουπ που αναδεικνύει τις μπούκλες τους αντί να τα ισιώνουν. Η συγκεκριμένη πρόταση έχει layers σε όλο το κεφάλι, χαρίζοντας ένα σχεδόν στρογγυλό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα δίνοντας κίνηση και νεύρο στις μπούκλες.

Layers στα μακριά Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabina Socol (@sabinasocol)

Για να δώσετε στα μακριά, ίσια ή σπαστά μαλλιά σας ένα ανάλαφρο στιλ, κάντε περισσότερα layers. Οι φιλαριστές τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο θα ταιριάζουν απόλυτα και με τα σινιόν.

Μικρο-καρέ Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marta Cygan (@lifeofboheme)

Φυσικά και θα μπορούσατε να πιάσετε τα μακριά μαλλιά σας σε ένα απλό και εύκολο σινιόν. Αλλά αν σκέφτεστε να τα κόψετε, τότε εξετάστε την εκδοχή του κοντού καρέ. Είναι υπέροχο και super cool.

Φράντζα με χωρίστρα Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Franny (@frannfyne)

Κάντε μια χωρίστρα στη φράντζα σας, είτε είναι κοντή είτε πιο μακριά. Έτσι θα την κρατήσετε μακριά από το μέτωπό σας κατά τη διάρκεια του ζεστού καιρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα