Πριγκίπισσα Charlotte: Θερμή υποστηρίκτρια του Carlos Alcaraz – Η συνάντηση μετά τη νίκη του στο Wimbledon

11:48 15/7/2024 - Πηγή: InStyle

Η πριγκίπισσα Charlotte συνόδευσε τη μητέρα της, Kate Middleton, στο Wimbledon όπου παρακολούθησαν τον τελικό ανδρών ανάμεσα στους Carlos Alcaraz και τον Novak Djokovic. Και φαίνεται πως η εννιάχρονη πριγκίπισσα είχε κάθε λόγο να χαίρεται που νικητής αναδείχθηκε ο Ισπανός πρωταθλητής, αφού είναι ένθερμη υποστηρίκτριά του, όπως τουλάχιστον

αποκάλυψε η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Σύμφωνα με την Kate, η πριγκίπισσα Charlotte “επευφημούσε” τον Carlos Alcaraz στον τελικό του Wimbledon, ενώ η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν αυτή που του απένειμε το τρόπαιο, αφού ο Ισπανός κέρδισε το Grand Slam για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η Kate και η Charlotte συνάντησαν εκτός γηπέδου τον 21χρονο τενίστα και μίλησαν μαζί του, με την Kate να αποκαλύπτει ότι η Charlotte παρακολουθεί τις εμφανίσεις του και από το σπίτι, αφού είναι fan του.

“Αυτή είναι η Charlotte, [σε] επευφημούσε. Ευχόταν να κερδίσεις” είπε η Kate.

“Χάρηκα για τη γνωριμία” απάντησε εκείνος. Στη συνέχεια, η Kate είπε: “Έχουμε παρακολουθήσει πολλά στην τηλεόραση, οπότε είναι υπέροχο που επιτέλους σε γνωρίζουμε”.

Η Charlotte έμοιαζε κεραυνοβολημένη και έδειχνε ντροπαλή καθώς στεκόταν δίπλα στην Kate και χαμογελούσε στον Alcaraz κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, καθώς η θεία της Pippa στεκόταν πίσω από το ζευγάρι και χαμογελούσε επίσης με την αλληλεπίδραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα