Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William – Αποκαλύφθηκε το ταξίδι-έκπληξη

14:45 1/8/2024 - Πηγή: InStyle

Στο Παρίσι αναμένονται η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William προκειμένου να στηρίξουν τους Βρετανούς αθλητές στη μάχη τους για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παρά τη μάχη με τον καρκίνο που δίνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας και τη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται, σχεδιάζει

να βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός τις επόμενες ημέρες συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Express, η Kate και ο William θα ταξιδέψουν στη Γαλλία ώστε να στηρίξουν τους Άγγλους αθλητές που προσπαθούν να κερδίσουν ένα μετάλλιο.

Μια τέτοια εμφάνιση σίγουρα θα έστελνε ένα καθησυχαστικό μήνυμα για την κατάσταση της υγείας της Kate, η οποία συγκλόνισε τον Μάρτιο όταν ανακοίνωσε τη σοκαριστική διάγνωση. Κι ενώ έκτοτε έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε δύο δημόσιες εμφανίσεις τους τελευταίους μήνες, μία στο Trooping the Colour στις 15 Ιουνίου και μία στον τελικό ανδρών του Wimbledon στις 14 Ιουλίου.

Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι για επερχόμενη εμφάνιση της Kate στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μέχρι στιγμής πιθανολογείται ότι θα δούμε τον πρίγκιπα William στο Παρίσι ίσως συνοδευόμενος από τα μεγαλύτερα παιδιά του, George ή Charlotte.

Keywords
Τυχαία Θέματα