Τα 10 πιο στιλάτα και πρακτικά χτενίσματα για κάθε είδος γυμναστικής

18:38 3/6/2024 - Πηγή: InStyle
Αυτά είναι τα καλύτερα και ωραιότερα χτενίσματα για κάθε προπόνηση που μένουν άθικτα σε όλο το session και χαρίζουν μοναδικό στιλ.

Είτε κάνετε προπόνηση στο γυμναστήριο είτε γιόγκα, έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα χτενίσματα που διαρκούν σε όλη τη διάρκεια του session και χαρίζουν μοναδικό στιλ. Έτσι δεν χρειάζεται πλέον να πατάτε το κουμπί της παύσης κατά τη διάρκεια του τρεξίματος για να ξαναφτιάξετε τον κότσο σας ή να ξεφυσάτε για να βγάλετε τα μαλλιά από το πρόσωπό σας.

Καταρχάς, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις παρακάτω ερωτήσεις: “Τι είδους προπόνηση κάνω;” Αν ξαπλώνετε– όπως στο πιλάτες ή στις ασκήσεις σε στρώμα –πρέπει να αποφύγετε τα χτενίσματα που συγκεντρώνουν τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Επίσης αποφεύγετε οτιδήποτε προκαλεί υπερβολικό τράβηγμα στα μαλλιά, γιατί μπορεί να προκαλέσει αραίωμα ή σπάσιμο της τρίχας.

Κοτσίδες πιασμένες σε κότσο View this post on Instagram

A post shared by Seraiah Hair & Makeup Artistry (@seraiahartistry)

Πλέξτε τα μαλλιά σας κοτσίδα ή κοτσίδες και πιάστε τα σε έναν ψηλό κότσο. Έτσι θα τα κρατήσετε μακριά από τον λαιμό σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας λάδι ή κερί, για περισσότερη πειθαρχία.

Ψηλή αλογοουρά View this post on Instagram

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiagrainge)

Κλασική επιλογή για όσες έχετε μακριά μαλλιά αφού τα κρατάει μακριά από το πρόσωπό σας. Λειτουργεί επίσης σχεδόν για κάθε τύπο προπόνησης, κάτι που την καθιστά μια ευέλικτη πρόταση.

Ψαροκόκαλο – κοτσίδα View this post on Instagram

A post shared by Aurora Lovestrand (@roralovestrand)

Μπορείτε να αναβαθμίσετε ολόκληρο το look σας στο γυμναστήριο με μια πλεξούδα ψαροκόκαλο. Προσθέτει μια ρομαντική πινελιά στην εμφάνισή σας και κρατά τα μαλλιά σταθερά στη θέση τους, ακόμα και στις πιο απαιτητικές προπονήσεις.

Χαμηλός κότσος με scrunchie View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Είναι μια ιδανική επιλογή όταν πιέζεστε χρονικά και δεν θέλετε να ασκήσετε μεγάλη πίεση στα μαλλιά. Απλώς κάντε έναν χαμηλό κότσο και χρησιμοποιήστε ένα μεταξωτό λαστιχάκι για να μειώσετε το σπάσιμο.

Γαλλικές πλεξίδες View this post on Instagram

A post shared by Aditi Shah (@diti22)

Ιδανικό χτένισμα για να κρατάτε τα μαλλιά σας μακριά από τον λαιμό όταν γυμνάζεστε. Χωρίστε τα σε δύο τμήματα και πλέξτε τη γαλλική πλεξούδα σε κάθε πλευρά. Ένα look που μπορείτε να διατηρήσετε και μετά τη γυμναστική σας.

Space buns View this post on Instagram

A post shared by Brittany Minetti (@brittminetti)

Τα space buns θα σας μεταφέρουν πίσω στη δεκαετία του ’90 με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο. Είναι όχι μόνο πολύ εύκολο να δημιουργηθούν, αλλά επίσης ιδανικά για προπονήσεις στο στρώμα, όπου δεν θέλετε το χτένισμά σας να σας πονάει όταν ξαπλώνετε.

Αλογοουρά – κοτσίδα View this post on Instagram

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Υπάρχουν πολλά χτενίσματα που μπορείτε να αφήσετε και για μετά την προπόνηση. Η πλεξούδα αλογοουράς είναι ένα από αυτά. Όχι μόνο δείχνει πολύ χαριτωμένο, αλλά σε περίπτωση που σκοπεύετε να βγείτε μετά, χαρίζει έξτρα πόντους στιλ στην εμφάνισή σας αν της προσθέσετε και μια κορδέλα.

Κοτσίδες με τσιμπιδάκια View this post on Instagram

A post shared by Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Κάντε μια μεσαία χωρίστρα και δύο μακριές πλεξούδες. Για να κρατήσετε τις αφέλειες μακριά από το πρόσωπό σας προσθέστε διάφορα πολύχρωμα τσιμπιδάκια σε κάθε πλευρά.

Ατημέλητος κότσος View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Αν κάνετε μια χαμηλής έντασης προπόνηση όπως γιόγκα, κάντε έναν ατημέλητο, χαλαρό κότσο, όπως η Hailey Bieber.

Bubble ponytail View this post on Instagram

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Η πιο διασκεδαστική και όμορφη εκδοχή της συνηθισμένης αλογοουράς. Χρειάζονται μόνο λίγα παραπάνω λαστιχάκια και μηδέν επιδεξιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα