Τα δέκα πιο προστατευόμενα πρόσωπα του πλανήτη

07:07 29/7/2020 - Πηγή: InStyle

Από απαγωγές, έως απόπειρες δολοφονιών, προσωπικοί προστατευτικοί αξιωματούχοι, γνωστοί ως σωματοφύλακες, θεωρούνται υπεύθυνοι για την προστασία διασημοτήτων και πολιτικών προσώπων. Όμως, καθώς ο αριθμός των ατόμων με υψηλή καθαρή αξία συνεχίζει να αυξάνεται, οι σωματοφύλακες είναι πλέον περιζήτητοι.

Μπορείτε να φανταστείτε ποιοι περιλαμβάνονται στη λίστα; Δείτε παρακάτω.

1. Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ

Η Ελισάβετ Β΄ Ελισάβετ Αλεξάνδρα Μαρία είναι η Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου και επικεφαλής της Κοινοπολιτείας. Ανέβηκε στο θρόνο το 1952 και αποτελεί τη μακροβιότερη μονάρχη στην

ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και τη μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία. Κάθε επίσημη μετακίνηση της Βασίλισσας και της οικογένειάς της παρακολουθείται από περίπου 185 εκπαιδευμένους αξιωματικούς της SAS με ετήσιο κόστος 27 εκατομμυρίων λιρών.

2. Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν γεννήθηκε το 1982 και είναι πολιτικός της Βόρειας Κορέας που υπηρετεί ως ο ανώτατος ηγέτης της χώρας από το 2011 και ως αρχηγός του Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας από το 2012. Είναι το δεύτερο παιδί του Κιμ Τζονγκ-ιλ που τομ διαδέχτηκε μετά τον ξαφνικό θάνατο του τελευταίου, και της Κο Γιονγκ-Χούι. Το καθεστώς ασφαλείας του Kim είναι βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Είναι απλώς υπερβολικό. Θα πρέπει να τον παρακολουθήσετε για να μάθετε ακριβώς πόσο προστατευμένος είναι.

3. Ντόναλντ Τραμπ

Είναι ο πλανητάρχης και όπως και κάθε προκάτοχός είναι και αυτός πολύ καλά προστατευμένος από ειδικά εκπαιδευμένους άνδρες. Η προστασία του Ομπάμα και της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια της προεδρίας του εκτιμήθηκε περίπου στα 16 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Η προστασία του Τραμπ και της οικογένειάς του εκτιμάται σε 120 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα