Τα τρία πιο πιστά ζώδια σε μια σχέση

19:14 6/7/2024 - Πηγή: InStyle

Ο συγγραφέας Pascal Mercier υποστήριξε κάποτε ότι «η πίστη είναι μια απόφαση, μια απόφαση της ψυχής» και όταν πρόκειται για τον τροχό του ζωδιακού κύκλου, μερικές ψυχές είναι πιο αποφασισμένες από άλλες.

Οι Σκορπιοί περιγράφονται συχνά ως πιστοί, αλλά «υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην αφοσίωση και την εμμονή». Αυτό σημαίνει, ότι το συγκεκριμένο

ζώδιο μπορεί να μείνει προσκολλημένο στον σύντροφό του για πάντα, αλλά είναι πάντα έτοιμος να πάρει εκδίκηση σε περίπτωση που αντιληφθεί κάποιου είδους προδοσία.

Οι Αιγόκεροι είναι πιστοί στον σκοπό που τους εξυπηρετεί καλύτερα, ενώ η πίστη είναι άστατη για έναν Δίδυμο και στον Ζυγό αρέσει το ρομαντικό ιδεώδες της αφοσίωσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί και να το υπηρετήσει.

Τα ζώδια της φωτιάς, Κριός και Τοξότης, είναι πιστά αποκλειστικά στον εαυτό τους, ενώ ο Λέων απαιτεί αφοσίωση αλλά είναι πιστός μόνο στους υποταγμένους υπηκόους του.

Ο Παρθένος είναι πιστός, αλλά ποτέ σε σημείο αυτοθυσίας και οι Ιχθύες είναι πολύ ευκολόπιστοι, με αποτέλεσμα αν εμφανιστεί στο δρόμο τους ένας άλλος ιππότης ή μια άλλη νεράιδα, εύκολα θα παρασυρθούν από το νέο παραμύθι.

Συμπεραίνουμε λοιπόν, ότι τρία ζώδια είναι πρόθυμα να υποσχεθούν πίστη και να προσφέρουν αγάπη και αφοσίωση πέρα από κάθε λογική.

Credit: 123RF

Ταύρος

Ως σταθερό γήινο ζώδιο που κυβερνάται από τον πλανήτη της αγάπης, ο Ταύρος είναι αποφασισμένος να πετύχει η σχέση του πάση θυσία και να μην μείνει μόνος του. Φυσικά μεγάλο ρόλο, για να παραμείνουν πιστοί οι Ταύροι, παίζει και η «αλλεργία» που έχει αυτό το ζώδιο στην οποιαδήποτε αλλαγή. Προκειμένου δηλαδή να παραμείνουν όλα ίδια στη ζωή τους, μένουν πιστοί σε καταστάσεις, ουσίες, δουλειές και συντρόφους που μπορεί ακόμα και να τους κάνουν απίστευτα κακό.

Καρκίνος

Με κυβερνήτη το πανίσχυρο, κυκλοθυμικό φεγγάρι, οι Καρκίνοι ερωτεύονται πολύ τους φίλους, τους εραστές, τα τραυματισμένα ζώα, αναπτύσσοντας βαθύτατους και μερικές φορές συναισθηματικούς δεσμούς εξάρτησης. Πολύ συχνά βέβαια, όλο αυτό βασίζεται περισσότερο στη φαντασία τους, παρά σε πραγματικά γεγονότα και ανθρώπους. Ένας Καρκίνος δεν κλείνει ποτέ πραγματικά την πόρτα σε μια σχέση. Κρατά τους ανθρώπους στη ζωή του, απλά αλλάζουν ρόλους. Για παράδειγμα, από σύντροφος μπορεί στο τέλος να γίνεις ο καλύτερος φίλος του Καρκίνου.

Υδροχόος

Θεωρούμε ότι η αφοσίωση βρίσκεται στην καρδιά, αλλά οι Υδροχόοι είναι πιστοί σε εκείνους με τους οποίους μπορούν να συνδεθούν σε εγκεφαλικό επίπεδο. Συγκεκριμένα ένας γνήσιος Υδροχόος θεωρεί, ότι οι καρδιές είναι πιο επιρρεπείς στην αλλαγή από ό,τι το μυαλό. Σταθερό ζώδιο του αέρα, σπάνια αποκαλύπτει τον πραγματικό του εαυτό στους άλλους. Όταν όμως το κάνει και εισπράξει αποδοχή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνει αφοσιωμένος για πάντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα