Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (20/5) – Τοξότες αφεθείτε στη νέα σχέση που μπαίνει στη ζωή σας

08:19 20/5/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου, ο Ήλιος κάνει την εμφάνισή του στους Διδύμους και έως τις 20 Ιουνίου, δίνει στα ζώδια κοινωνικοποίηση, ενέργεια, μεθοδικότητα και θετικά αποτελέσματα. Δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης ενώ στις καινούργιες γνωριμίες, η χαλαρή επαφή βοηθάει την εξέλιξή τους.

Κριός

Στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το ταίρι σου

ενώ η επικοινωνία απογειώνει τα συναισθήματα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, νέα γνωριμία σου δίνει το έναυσμα για νέα πράγματα στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος

Μοναδικές στιγμές συντροφικότητας και ζεστασιάς με τον/την σύντροφό σου καθώς απολαμβάνεις τον χρόνο μαζί του/της. Αν είσαι αδέσμευτος/η, νέα γνωριμία δημιουργεί προϋποθέσεις για έντονο πάθος στη ζωή σου.

Δίδυμος

Σταθεροποιείς την σχέση σου και εκφράζεις αυτά που νιώθεις στον/στην σύντροφό σου. Νέες γνωριμίες, κεντρίζουν την προσοχή σου μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο.

Καρκίνος

Σήμερα, δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου στην σχέση σου και χαίρεσαι τη συντροφιά της. Η γοητεία σου είναι αδιαμφισβήτητη και σε συνδυασμό με την τρυφερότητα που εκπέμπεις, ελκύεις νέα άτομα.

Λέων

Λύνεις τις παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σου καθώς ζητάς να εκφράσει αυτά που θέλει. Αν είσαι αδέσμευτος/η, η προσωπικότητά σου προσελκύει πρόσωπα που θέλουν να σε κατακτήσουν.

Παρθένος

Ρίξε τους τόνους εάν δεν θέλεις να συγκρουστείς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, οι ανασφάλειες δεν σε αφήνουν να αφεθείς, με αποτέλεσμα το άτομο που θέλει να μπει στη ζωή σου, να μην βρίσκει τον τρόπο.

Ζυγός

Απολαμβάνεις τη συντροφιά του δικού σου ανθρώπου, ωστόσο μην αφήσεις πίσω τις ανάγκες σου και τις υποχρεώσεις σου. Το ταπεραμέντο σου, δημιουργεί προϋποθέσεις για πολλές νέες γνωριμίες.

Σκορπιός

Στιγμές ανανέωσης με τον/τη σύντροφό σου, κάνουν καλό στην σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους ανεβάζοντας στα ύψη, το κέφι και το πάθος.

Τοξότης

Οι αδέσμευτοι/ες αφεθείτε και ζήστε μία θετική καινούργια σχέση που μπαίνει στη ζωή σας. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σου.

Αιγόκερως

Απολαμβάνεις ρομαντικές και έντονες στιγμές με τον/τη σύντροφό σου. Οι καταστάσεις από το παρελθόν δεν σε αφήνουν να νιώσεις ελεύθερος/η για νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Άφησε πίσω τη μιζέρια και τη διάθεση επίκρισης για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά μπορεί να υπάρξει σημαντική εξέλιξη για τα αισθηματικά σου.

Ιχθύς

Νέο πρόσωπο στη ζωή σου σε βοηθά να νιώσεις έντονα συναισθήματα καθώς είναι σαν να γνωρίζεστε από παλιά. Η μέρα χαρακτηρίζεται από το αίσθημα της ασφάλειας που σου δημιουργεί ο/η σύντροφός σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα