Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη (11/6) – Τοξότες η συνεργασία λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση σας

08:20 11/6/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Τρίτη 11 Ιουνίου, ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και φέρνει στα ζώδια εξουσιαστικές τάσεις. Ευνοϊκές οι συνθήκες για γνωριμίες, συναναστροφές, κοινωνικές επαφές. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο το έδαφος για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

Κριός

Ο εκνευρισμός επηρεάζει

τη σχέση σου, φρόντισε να δείξεις το πάθος που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Θα έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο, απόφυγε τις εντάσεις για να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Ταύρος

Δώσε χρόνο στο ταίρι σου και μην επιτρέπεις στις επαγγελματικές υποχρεώσεις να επηρεάσουν την σχέση σας. Προκύπτει νέα γνωριμία που αλλάζει ριζικά την καθημερινότητά σου.

Δίδυμος

Οι έντονες ευαισθησίες δεν σε αφήνουν να νιώσεις ασφάλεια με το ταίρι σου. Νέο πρόσωπο σου υπόσχεται σταθερότητα και ζεστασιά, όμως δεν είναι διατεθειμένο να τα δώσει.

Καρκίνος

Αδιαλλαξία προκαλεί ένα ξαφνικό γεγονός που θα επηρεάσει σημαντικά τη σχέση σου. Νέα πρόσωπα σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

Λέων

Δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου να εκφράσει αυτά που νιώθει και θέλει από την σχέση σας. Επικοινωνείς με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, αλλά ο ανταγωνισμός δημιουργεί πρόβλημα.

Παρθένος

Ανατρέπεις τα δεδομένα της σχέσης με ευχάριστο τρόπο και γεμίζεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου με αισιοδοξία. Θα εκπλαγείς από πρόσωπο που θα επικοινωνήσει μαζί σου για να δείξει το θαυμασμό του.

Ζυγός

Το παρελθόν ταλαιπωρεί τη σχέση σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις. Επιστρέφουν πρόσωπα από το παρελθόν που σου δημιουργούν συναισθηματική σύγχυση.

Σκορπιός

Χάνεις το μέτρο επιδιώκοντας να ελέγξεις κάθε κίνηση του συντρόφου σου. Νέο άτομο μπαίνει στη ζωή σου και σε αναστατώνει ενώ δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τι πραγματικά θέλει από εσένα.

Τοξότης

Η καλή συνεργασία με τον/την σύντροφό σου λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση. Φιλικό πρόσωπο εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για εσένα. Αποπνέει ωριμότητα και σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά του.

Αιγόκερως

Ο έντονος εκνευρισμός προκαλεί εντάσεις στη σχέση σου. Επιστρέφει πρόσωπο από το παρελθόν, ωστόσο οι συγκρούσεις θα είναι έντονες.

Υδροχόος

Θέλεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν.

Ιχθύς

Λύνεις θέματα της καθημερινότητας και αφήνεις πίσω ότι σε ενοχλεί. Νέα γνωριμία ενισχύει το πάθος και αλλάζουν τα δεδομένα της ρουτίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα