Τσάντα Louis Vuitton μικρότερη από κόκκο αλατιού πωλήθηκε για περισσότερα από 63.000 δολάρια

13:38 22/7/2024 - Πηγή: InStyle

Μικροσκοπική τσάντα Louis Vuitton, τόσο μικροσκοπική που μπορεί να περάσει μέσα από το μάτι μιας βελόνας, απέφερε πρόσφατα σε δημοπρασία το ιλιγγιώδες ποσό των 63.750 δολαρίων. Δημιουργημένη από την κολεκτίβα τέχνης και μόδας MSCHF με έδρα το Μπρούκλιν, αυτή η τσάντα που κοσμείται με το εμβληματικό μονόγραμμα LV της Louis Vuitton πωλήθηκε μέσω μιας διαδικτυακής δημοπρασίας που διοργανώθηκε από το Joopiter, μια πλατφόρμα που ιδρύθηκε από τον Pharrell Williams, τον δημιουργικό διευθυντή

ανδρικής ένδυσης της Louis Vuitton.

Η μικροσκοπική τσάντα του MSCHF έχει διαστάσεις μόλις 657 επί 222 επί 700 μικρόμετρα (το μικρόμετρο αποτελεί μονάδα μήκους ίση με το εκατομμυριοστό του μέτρου), γεγονός που την καθιστά μικρότερη από έναν κόκκο αλατιού. Παρά το μικροσκοπικό της μέγεθος, το συλλεκτικό αντικείμενο διατηρεί περίπλοκες λεπτομέρειες που είναι ορατές μόνο στο μικροσκόπιο. Ο μέσος κόκκος χοντρού αλατιού έχει μέγεθος περίπου 2 χιλιοστά, ενώ το λεπτό επιτραπέζιο αλάτι είναι περίπου 0,3 χιλιοστά. Η τσάντα είναι εμπνευσμένη από τη Louis Vuitton Onthego tote, η οποία συνήθως πωλείται μεταξύ 3.100 και 4.300 δολαρίων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Trillionaire Life (@thetrillionairelife)

Σύμφωνα με το MSCHF, η μικροσκοπική τσάντα κατασκευάστηκε με τη χρήση προηγμένων μεθόδων εκτύπωσης πολυμερισμού δύο φωτονίων. Είναι κατασκευασμένη από φωτοπολυμερή ρητίνη και στεγάζεται σε θήκη από τζελ, χρησιμοποιώντας τεχνικές που χρησιμοποιούνται συνήθως στη βιομηχανία βιοτεχνολογίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η MSCHF δημιούργησε αυτή την τσάντα χωρίς να συνεργαστεί με τον διάσημο γαλλικό οίκο μόδας ή να ζητήσει την άδειά του για να χρησιμοποιήσει το λογότυπο ή το σχέδιο LV.

Η περιγραφή, γραμμένη από την MSCHF, αναφέρεται με χιούμορ στη Microscopic Handbag και τη σημασία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα