Τζένη Ιωακειμίδου: Πώς είναι και πού βρίσκεται σήμερα η ηθοποιός με τα όμορφα μάτια

10:18 15/6/2024 - Πηγή: InStyle

Η Τζένη Ιωακειμίδου πρωταγωνίστησε σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες τη δεκαετία του ’00ς, αλλά πλέον έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Ιουνίου του 1977. Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση την έκανε στις καθημερινές σειρές του Νίκου Φώσκολου

«Καλημέρα Ζωή» και «Λάμψη» το 1996, σε ηλικία μόλις 19 ετών. Ακολούθησαν πολλές θεατρικές παραστάσεις, μέχρι τη σεζόν 2000-2001, όπου πρωταγωνίστησε στη σειρά «Βότκα Πορτοκάλι» ως Ουκρανή μπαργούμαν, ένας ρόλος που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Ioakeimidou (@jenny_ioakeimidou)

Το 2008 όμως αποφάσισε να αλλάξει εντελώς τη ζωή της, καθώς γνώρισε τον Αμερικανό δικηγόρο Ντάρεν Ρίτσαρντσον, με τον οποίο παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά. Από τότε η Τζένη Ιωακειμίδου ζει στη Νέα Υόρκη μαζί με την οικογένειά της και απολαμβάνει πλήρως τον ρόλο της μαμάς. Στην Ελλάδα έρχεται πλέον μόνο για να δει τους γονείς της, όπως η ίδια είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, με μια ματιά στο instagram, ότι η ηθοποιός παραμένει μια πολύ γοητευτική και εντυπωσιακή γυναίκα. Μοιράζεται αρκετά συχνά, με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμές από την καθημερινότητά της με τα παιδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Ioakeimidou (@jenny_ioakeimidou)

Keywords
Τυχαία Θέματα