Βασίλισσα Ελισάβετ: Φρουρός στην κηδεία της στέφθηκε Mr. England και πάει για τον παγκόσμιο τίτλο

10:21 24/8/2024 - Πηγή: InStyle

Ένας στρατιώτης του βρετανικού στρατού που υπηρέτησε στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και στη στέψη του βασιλιά Κάρολου κέρδισε τον διαγωνισμό Mr. England – και έχει ήδη βάλει στόχο τον διαγωνισμό Mr. World αυτό το φθινόπωρο.

Ο υποδεκανέας Manuel Alcantara Turner της Coldstream Guards στέφθηκε Mr. England στο

Λέστερ στις 20 Αυγούστου, ο πρώτος στρατιώτης που κέρδισε τον τίτλο. Ο 22χρονος Turner κατέκτησε τον διαγωνισμό που ξεκίνησε με 150 υποψήφιους και περιορίστηκε σε 12 φιναλίστ. Πήρε το κορυφαίο βραβείο ύστερα από έναν τελικό γύρο που περιελάμβανε πασαρέλα, φωτογράφηση μόδας και συνέντευξη με τη Μις Αγγλία Milla Magee, ανέφερε η Telegraph.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @pageants.uk

Ο Turner κατατάχθηκε στο στρατό σε ηλικία 16 ετών και εδρεύει στους στρατώνες Victoria Barracks κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ, όχι μακριά από το μέρος όπου ζουν ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton και τα παιδιά τους. Είπε ότι η κατάταξη τον μεταμόρφωσε από «αγόρι σε άνδρα» και ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο καθήκον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mrenglanduk (@mrenglanduk)

«Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να δώσω τη ζωή μου για την Αγγλία, οπότε νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά άξιο για τον Mr. England», είπε ο στρατιώτης, σύμφωνα με το πρακτορείο. Και πρόσθεσε: «Είναι απόλυτη τιμή να κερδίζω αυτό το βραβείο. Θα εκπροσωπήσω καλά τη χώρα μου και ελπίζω να τους κάνω όλους περήφανους».

Ο καταγόμενος από το Νιούκαστλ δήλωσε ότι έχει εκτελέσει τελετουργικά καθήκοντα σε αυτό που αποδείχθηκε ότι ήταν το τελευταίο Trooping the Colour της βασίλισσας Ελισάβετ κατά τη διάρκεια του πλατινένιου ιωβηλαίου της τον Ιούνιο του 2022, στην κηδεία της τον Σεπτέμβριο του 2022 και στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Camilla τον Μάιο του 2023. Έχει επίσης υπηρετήσει θητεια δύο φορές στην Κένυα, είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss England | Milla Magee (@milla.magee__)

Κοιτάζοντας μπροστά, η επόμενη αποστολή του στα καλλιστεία θα είναι να εκπροσωπήσει τη χώρα του στον τελικό του Mr. World στο Phan Thiet του Βιετνάμ στις 23 Νοεμβρίου.

«Είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο, οπότε ήμουν αρκετά αγχωμένος», δήλωσε ο νεοεκλεγείς Mr. England. «Αλλά θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά χαρισματικό τύπο. Ξέρω ότι η δουλειά μου θα το εκτιμήσει και το έλεγξα μαζί τους για κάθε ενδεχόμενο, οπότε ο χρόνος απουσίας από τη δουλειά δεν θα είναι θέμα».

Και πρόσθεσε: «Όσον αφορά τσις φιλοδοξίες μου, είναι να υπηρετήσω τη χώρα μου. Αυτή ήταν πάντα η φιλοδοξία μου και πάντα θα είναι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss England 1st RU | Charlotte Grant (@charlotte.c.grant)

Η μονάδα του Turner, η Coldstream Guards, είναι ένα από τα επτά συντάγματα της περίφημης Household Division του βρετανικού στρατού, της οποίας ο βασιλιάς Κάρολος, ως ηγεμόνας, υπηρετεί ως αρχισυνταγματάρχης.

Keywords
Τυχαία Θέματα