«Ballerina»: Άνα ντε Άρμας και Κιάνου Ριβς μαζί στην ταινία spinoff του «John Wick»

Άνα ντε Άρμας και Κιάνου Ριβς σε πρεμιέρα το 2015, στο Λος Άντζελες. (Photo by Albert L. Ortega/Getty Images)

Κι ενώ το «John Wick: Chapter 4» συνεχίζει ακάθεκτο -οι εισπράξεις ξεπέρασαν στις 3 Απριλίου τα 250 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office- ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του πολυαναμενόμενου spinoff «Ballerina».

Η ταινία που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Ιουνίου 2024, ενώνει τον Τζον Γουίκ-Κιάνου Ριβς

με την Άνα ντε Άρμας. Στο καστ και τρεις ακόμη ηθοποιοί από τον Wick, η Αντζέλικα Χιούστον, ο Ίαν ΜακΣέιν και ο Λανς Ρέντικ, που απεβίωσε λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της τέταρτης ταινίας και ακόμη, ο Γκάμπριελ Μπερν, η Καταλίνα Σαντίνο Μορένο και ο Νόρμαν Ρίντους.

Στη «Ballerina», που επεκτείνει τον κόσμο του Τζον Γουίκ, η Άνα ντε Άρμας υποδύεται τον ρόλο του τίτλου, έναν θηλυκό εκτελεστή, εκπαιδευμένο στις παραδόσεις των Ruska Roma, της φατρίας με αρχηγό την Αντζέλικα Χιούστον, η οποία βοήθησε τον Τζον Γουίκ να δραπετεύσει στο Μαρόκο. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Λεν Γουάιζμαν, ενώ στην παραγωγή είναι και ο Τσαντ Σταχέλσκι, σκηνοθέτης των ταινιών Τζον Γουίκ. 

Με πληροφορίες από Deadline

Related...Πόσες λέξεις λέει ο Κιάνου Ριβς στο John Wick: Chapter 4, που σαρώνει στο παγκόσμιο box officeΝέες ταινίες: Air, Η Γυναίκα του Τσαϊκόφσκι, Ο Εξορκιστής του Βατικανού, Ο Άντρας στο ΥπόγειοΧάρι Πότερ: Μετά από επτά βιβλία και οκτώ ταινίες γίνεται σειρά για το HBO Max
Keywords
Τυχαία Θέματα