Αυτή η γυναίκα είναι εθισμένη στο πορνό. Έχει δει πάνω από 400 ώρες ερωτικών ταινιών

Μια 22χρονη που έχει έναν ιδιαίτερο εθiσμό... παρουσιάζει η DailyMail και αναδημοσιεύει το site invitromagazine.gr. Η Oghosa Ovienrioba, είναι μια μαύρη Αγγλίδα, εξαιρετικής ομορφιάς.

Από τα 14 της μέχρι και φέτος ήταν εθισμένη στο πορνό. Καθημερινά έβλεπε ταινίες ενηλίκων μέσα από το διαδίκτυο και κλεινόταν στο δωμάτιο της, κατέβαζε τα στόρια και αυνανιζόταν. Τουλάχιστον 6 φορές την ημέρα.

«Ήμουν ένα φυσιολογικό 14χρονο κορίτσι, στο φόρτε της εφηβεία της» θα πει η πτυχιούχος της Νομικής από το Λονδίνο και θα συνεχίσει: «Κάποια στιγμή εντελώς τυχαία όπως σέρφαρα στο διαδίκτυο, βρήκα μια σελίδα online πορνό. Από περιέργεια κάθισα και είδα ότι έδειχνε. Ένιωσα μια περίεργη έξαψη» τονίζει, μεταξύ άλλων, η ίδια.

Όσο περνούσε ο καιρός και η Oghosa παρακολουθούσε διαδικτυακό πορνό, δίχως να το καταλαβαίνει εθιζόταν. Δεν έβγαινε από το δωμάτιο της, δεν διασκέδαζε, αλλά ζούσε μια ψεύτικη ζωή γεμάτη φαντασιώσεις και οργασμούς. «Είχα χάσει τον εαυτό μου. Δεν ήμουν εγώ. Αυνανιζόμουν μέχρι και 6 φορές τη μέρα. Δεν είχα φίλους, δεν είχα σχέση…»

Από τα 14 της μέχρι τα 21 της η νεαρή Αγγλίδα έχει παρακολουθήσει περισσότερες από 400 ώρες πορνό.

Τελικά όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο και μετακόμισε σε μια άλλη πόλη, φάνηκε κάτι να αλλάζει. Η Oghosa γνώρισε ένα αγόρι και σιγά σιγά άρχισε να βγαίνει και να ζει μια φυσιολογική ζωή. Σήμερα η πτυχιούχος, δείχνει ότι έχει νικήσει τον εθισμό της.

Χρειάστηκε τη βοήθεια ειδικών. Απευθύνθηκε στο The Marylebone Centre of Psychological Therapies και εκεί με τη βοήθεια ψυχολόγων κατάφερε να νικήσει τον εθισμό της στο πορνό.
Keywords
Αναζητήσεις
gineka ethismeni sto porno
Τυχαία Θέματα