Αυτοκτονία ή δυστύχημα η πτώση της γυναίκας από το εμπορικό κέντρο

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου γυναίκας, η οποία έπεσε το βράδυ της Τετάρτης από τον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου «The Mall» στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Η πτώση στο κενό έγινε σε σημείο όπου υπήρχαν αρκετοί πελάτες του εμπορικού κέντρου, οι οποίοι αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη ανάλυση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου, διαπιστώθηκε ότι

λίγα δευτερόλεπτα πριν την πτώση η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο. Ξαφνικά πλησίασε προς το κάγκελο του 3ου ορόφου και έπεσε στο κενό.

Οι Αρχές εξετάζουν δύο ενδεχόμενα. Αυτό της αυτοχειρίας και αυτό του δυστυχήματος.

Τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο γυναίκας εκφράζει η Lamda Development, διαχειρίστρια εταιρία του εμπορικού κέντρου, με ανακοίνωσή της:

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ Η τελική χάραξη του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης Η Αστυνομία εντόπισε 13 κιλά κοκαΐνης με υπογραφή… Ρονάλντο Επιθέσεις σε 13 καταστήματα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ
Keywords
Τυχαία Θέματα