Αλεξανδρούπολη: Σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του με ακονιστήρι - Ήπιε χλωρίνη για να αυτοκτονήσει

Φωτογραφία αρχείου

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, άνδρας 81 ετών τραυμάτισε θανάσιμα, σήμερα το πρωί, χτυπώντας με ένα ακονιστήρι(!) όπως αναφέρει σε δεύτερο χρόνο η αστυνομία (αρχικά έγινε λόγος για κατσαβίδι από τον δράστη) την 73χρονη σύζυγό του, εντός της οικίας τους στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γείτονας των ηλικιωμένων κάλεσε περίπου στις 9:00π.μ. τις αστυνομικές Αρχές καθώς θορυβήθηκε από την ένταση που επικρατούσε

στο σπίτι του ζευγαριού.

Άμεσα μετέβη περιπολικό στο σημείο, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή την 73χρονη.

Ο δε θύτης, ο οποίος φέρεται να προχώρησε, στη συνέχεια, σε απόπειρα αυτοκτονίας με κατάποση ποσότητας απορρυπαντικού - συγκεκριμένα, ήπιε χλωρίνη - και έχει διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Η θανατηφόρα επίθεση του ηλικιωμένου άνδρα στην συζυγό του έγινε γύρω στις 9:00 το πρωί, ωστόσο δεν ήταν ο πρώτος, όπως βεβαιώνουν περίοικοι.

Η δολοφονία έγινε με το εργαλείο που ακονίζονται τα μαχαίρια, ενώ δίπλα βρέθηκε κι ένα μαχαίρι, το οποίο μάλλον δεν χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη.

Η γειτονιά έχει «παγώσει», καθώς πρόκεται για ένα ήσυχο προάστιο της Αλεξανδρούπολης. Ο 81 ετών δράστης έχει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε ήδη στο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα