Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο: Πατέρας χτύπησε τον γιο του με κατσαρόλα και τον λήστεψε

.

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σε ένα σπίτι στο Αλιβέρι Βόλου μεταξύ ενός 53χρονου πατέρα και του 37χρονου γιου του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το gegonota.news.gr, ο 53χρονος επιτέθηκε και χτύπησε τον γιο στο κεφάλι και το πρόσωπο με κατσαρόλα!

Μετά τον απείλησε με μαχαίρι για να τον ληστέψει και του πήρε τελικά το κινητό του τηλέφωνο αξίας 1000 ευρώ και επίσης ακόμα 620 ευρώ.

Ο γιος κατέθεσε μήνυση και ο 53χρονος συνελήφθη.

Χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, αλλά η δίκη αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή (21/6) καθώς ο γιος είχε ταξιδέψει για την Αθήνα όπου μένει.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής, οπλοφορίας και κλοπής.

Ο 53χρονος, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, οπλοφορία και κλοπή, παραμένει υπό κράτηση. Δήλωσε ότι στην υπεράσπισή του θα καταθέσουν η μητέρα και η κόρη του, οι οποίες ήταν παρούσες στο περιστατικό. Επιρρίπτει την ευθύνη για τη διαμάχη στη νύφη του, κατηγορώντας την ότι διεκδικεί την περιουσία και επηρεάζει τον γιο του.

Σε ερώτηση του δικαστηρίου σχετικά με πιθανή χρήση ναρκωτικών, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι είχε κάνει χρήση στο παρελθόν, όσο ήταν φυλακισμένος. Αναφέρθηκε επίσης ότι ο γιος του έχει ποινικό μητρώο και παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου μία φορά τον μήνα, λόγω καταδίκης.

Related...Βόλος: Άνδρας έλουζε με ακουαφόρτε παγκάκια και κάδους απορριμμάτωνΒόλος: Σύλληψη πελάτη σε οίκο ανοχής - Τι καταγγέλλει η εργαζόμενηΒόλος: Πρώην αστυνομικός απειλεί εισαγγελείς μέσω email - Χυδαίο και υβριστικό το περιεχόμενο
Keywords
Τυχαία Θέματα