Από 29 Μαρτίου το «καλάθι του νονού», μέχρι πότε ισχύει και τι περιλαμβάνει

Το «καλάθι του νονού» θα τεθεί σε λειτουργεί από Τετάρτη 29 Μαρτίου και θα έως και 15 Απριλίου περιλαμβάνει 12 κατηγορίες προϊόντων. 

Συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει: 

Πασχαλινές λαμπάδες - παιχνίδιαΕπιτραπέζια / παζλ, παιχνίδια με κούκλεςΚουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης)Βρεφικά παιχνίδιαΦιγούρες δράσηςΠαιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια)Οχήματα - τηλεκατευθυνόμεναΗλεκτρονικά παιχνίδιαΑθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα)ΛούτριναΜουσικά
παιχνίδιαΣοκολατένια αυγά και αντίστοιχα (προαιρετικά)

Κάθε κατάστημα μπορεί να επιλέξει να εντάξει στο καλάθι του νονού μια ή περισσότερες κατηγορίες προϊόντων ώστε να εφαρμοστεί το μέτρο και από μικρά καταστήματα. 

Επίσης από τις 5 Απριλίου έρχεται στα σουπερμάρκετ και το «καλάθι του Πάσχα» που θα περιέχει σαρακοστιανά είδη καθώς επίσης αρνί, κατσίκι, τσουρέκι και σοκολατένια αβγά.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΤενεσί: Διεμφυλική παλιά μαθήτρια του σχολείου η δράστις του μακελειού, νεκρά παιδιά 8-9 ετώνΔιεθνής Αμνηστία: Η Ουκρανία και οι άλλοι...Τα "δύο μέτρα και δύο σταθμά" της ΔύσηςΗ «πληθυσμιακή βόμβα» μπορεί να μην εκραγεί: Καλό και κακό σενάριο για πλανήτη και ανθρωπότητα
Keywords
Τυχαία Θέματα
29 Μαρτίου,29 martiou