Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ ζήσαμε 400 χρόνια σκλαβιάς (τάδε έφη Άννα Βαγενά)

«Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές».

Αυτό τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά στο Stigma FM, κάνοντάς μας να νιώσουμε ξανά υπερήφανοι για τα δεινά που μπορεί να αντέξει ο αθάνατος ελληνικός λαός (not..).

Υποστηρίζοντας δε την αναγκαιότητα
της ύπαρξης του Ταμείου, είπε ότι «είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες». Δεύτερο χτύπημα.

Και εξήγησε: «Είναι αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης με τη μορφή σύμπραξης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Με όρους ευνοϊκούς για το κράτος».

Περί Δημοσίου (ή αλλιώς παράδεισος τεμπέληδων)

Η κ. Βαγενά αναφέρθηκε και στο Δημόσιο και τους υπαλλήλους του. Και είπε ότι μια ζωή το όνειρο του Έλληνα ήταν να μπει στο δημόσιο. Λέγαμε, μπήκαμε στο δημόσιο, ας βρούμε τώρα και μια δεύτερη δουλειά. Το δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων, εννοείται ότι δεν είναι όλοι έτσι. Πρέπει όμως επιτέλους να σταματήσουμε αυτή τη λογική».

Αναφέρθηκε επίσης στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο. «Έχω μια ιδιαίτερη και προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, κατά συνέπεια δεν ισχύουν τα όσα σας είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Λεβέντης, ότι με πήρε ο Πρωθυπουργός από το χέρι και προσπαθούσε να με πείσει να υπερψηφίσω το πολυνομοσχέδιο».

Τέλος μίλησε για υποκρισία της αντιπολίτευσης, αφού «από πέρυσι το καλοκαίρι που ψηφίσαμε την παραμονή στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με κάθε κόστος, γνωρίζαμε για τα μέτρα που πέρασαν τώρα στη Βουλή. Να σταματήσει επιτέλους η υποκρισία της αντιπολίτευσης».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα