Ένας τρανσέξουαλ άντρας κατέγραψε τη διαδικασία αλλαγής φύλου του, βγάζοντας τον εαυτό του φωτογραφία κάθε μέρα επί 3 χρόνια

Όταν ένας 21χρονος Άγγλος φοιτητής αποφάσισε να καταγράψει την μετάβαση του από γυναίκα σε άντρας, ούτε ο ίδιος δεν φανταζόταν πως θα κατέληγε με πάνω από 14.000 φωτογραφίες. Ο Jamie Raines έβγαζε τον εαυτό του φωτογραφία κάθε μέρα επί τρία χρόνια και η διαφορά τους.

«Στην αρχή ήταν πιο δύσκολο αλλά καθώς περνούσε ο καιρός έγινε κομμάτι της καθημερινής μου ρουτίνας να κάθομαι και να βγάζω μια φωτογραφία κάθε βράδυ, ειδικά καθώς οι αλλαγές γίνονταν όλο και πιο ορατές», δήλωσε ο Raines στη Huffington Post. «Αναγκάστηκα να κουβαλάω την κάμερα μου και το τρίποδο στις διακοπές ακόμα και στις επισκέψεις μου και καμιά φορά η φωτογραφία έβγαινε κάπως πρόχειρα, την τελευταία στιγμή!

Ο Jamie είναι επίσης πολύ δημοφιλής στο YouTube ενώ θα πρωταγωνιστήσει και σε ένα ντοκιμαντέρ που θα παιχτεί στο βρετανικό Channel 4 αυτή την εβδομάδα.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα