Εσείς τι βλέπετε: Θραύση στο Ίντερνετ κάνει φωτογραφία που υποτίθεται ότι απεικονίζει «δαίμονα»

Το περίεργο με τα «viral» στο Ίντερνετ είναι ότι κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες/ βίντεο κλπ που κυκλοφορούν παντού, υπό άλλες συνθήκες θα απορρίπτονταν με συνοπτικές διαδικασίες ως εξώφθαλμα «fake», στημένα κλπ., ή ως απλά κάτι μη πρωτοφανές.

Έτσι και με την εικόνα του «δαίμονα» από την Αριζόνα (ΗΠΑ): Τις τελευταίες ημέρες, τον γύρο του Διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία από τον Λαβίν της Αριζόνα, που ανέβηκε αρχικά στο Facebook από έναν χρήστη ονόματι Richard Christianson (εν πάση περιπτώσει, είναι ο άνθρωπος
στον οποίο αποδίδεται η φωτογραφία) στην οποία φαίνεται «κάτι» το οποίο παραπέμπει σε μια σκοτεινή ανθρωποειδή φιγούρα με φτερά.

Ομολογουμένως η φωτογραφία είναι αρκετά «ατμοσφαιρική», και ως εκ τούτου πολλοί λένε ότι πρόκειται για «δαίμονα» ή κάτι τέτοιο (αν και είναι άξιον απορίας γιατί περισσότεροι λένε «δαίμονας» και όχι «άγγελος»- μάλλον λόγω του «σκοτεινού» χαρακτήρα της εικόνας).

Άλλοι πάλι λένε πως είναι κάτι πιο «πεζό», όπως κάποιο δέντρο που τυχαίνει να φαίνεται λίγο περίεργα. Ή πως είναι απλά φτιαχτή. Όπως και να έχει, δείτε και αποφασίστε μόνοι σας.

"Demon" sighting picture goes viral on Facebook https://t.co/c9Y01Q2uTL #fox5atl pic.twitter.com/wpSELpT6Mq

— Travis Maurer (@TravisMFOX5) January 3, 2017

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα