Φλόριντα: H «δολοφόνος της βαλίτσας», έκλεισε τον σύντροφό της μέσα σε βαλίτσα μέχρι να πεθάνει

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα που κατηγορήθηκε ότι έπνιξε τον σύντροφό της μέσα σε μια βαλίτσα κρίθηκε ένοχη για φόνο την Παρασκευή μετά από δίκη 10 ημερών.

Η Sarah Boone, 46, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για το θάνατο του συντρόφου της, του 42χρονου Jorge Torres, τον Φεβρουάριο του 2020 στο διαμέρισμά τους στο Winter Park, στη Φλόριντα.

Μετά από 90 λεπτά συζήτησης, οι ένορκοι συμφώνησαν στην ετυμηγορία εναντίον

της το βράδυ της Παρασκευής. Στο παρελθόν είχε δηλώσει αθώα για τις κατηγορίες της δολοφονίας δεύτερου βαθμού.

Οι εισαγγελείς λένε ότι η Sarah Boone έκλεισε τον Torres μέσα σε μια βαλίτσα κατά τη διάρκεια ενός μεθυσμένου παιχνιδιού κρυφτού, χτυπώντας τον με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και στη συνέχεια τον άφησε μια νύχτα μέχρι να πεθάνει από ασφυξία.

.

Βίντεο από κινητό τηλέφωνο του Torres να αγωνίζεται στην πράσινη βαλίτσα προβλήθηκε και παρέμεινε στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της δίκης, μαζί με τη δυσλειτουργική σχέση του ζευγαριού.

Στο βίντεο του Torres μέσα στη βαλίτσα, ακούγεται να λέει:

«Σάρα, δεν μπορώ να αναπνεύσω, μωρό μου».

«Πρόβλημά σου», απαντά.

«Σάρα, δεν μπορώ να αναπνεύσω», είπε ξανά.

«Δικό σου πρόβλημα», απάντησε η Sarah Boone.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2020, στη 1:01 μ.μ., η Sarah Boone τηλεφώνησε στην άμεση δράση για να αναφέρει ότι ο φίλος της,  ήταν νεκρός μέσα στο διαμέρισμά τους.

Είπε στους αστυνομικούς ότι αυτή και ο φίλος της «έπαιζαν χθες το βράδυ και τον έβαλα σε μια βαλίτσα και παίζαμε». «Κάτι σαν κρυφτό», είπε. Είπε ότι «λιποθύμησε» και ξύπνησε και βρήκε τον Torres να μην ανταποκρίνεται και να μην αναπνέει στη βαλίτσα. «Δεν ξέρω τι συνέβη», είπε. «Είχε αίμα από το στόμα του. Είναι μωβ». Η Sarah Boone είπε ότι προσπάθησε να του κάνει ΚΑΡΠΑ. «Δεν έγινε τίποτα. Είναι μωβ», είπε.

Αναμένεται να καταδικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου και αντιμετωπίζει έως και ισόβια κάθειρξη, ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα της πολιτείας Orange County σε μια απελευθέρωση.

Προς υπεράσπισή της, η Sarah Boone πήρε θέση κατά τη διάρκεια της δίκης για δική της υπεράσπιση, ισχυριζόμενη ότι δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει τον Torres. Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι ενέργειές της ήταν για αυτοάμυνα και ισχυρίστηκε ότι ο Torres  την κακοποίησε στο παρελθόν και δεν είχε σκοπό να τον βλάψει.

Οι εισαγγελείς στην Orange County διαφώνησαν, γράφοντας σε μια ανακοίνωση ότι η μαρτυρία της «αντικρουόταν από δηλώσεις που έκανε και βίντεο που την έδειχναν να κοροϊδεύει το θύμα καθώς παρακαλούσε να απελευθερωθεί από τη βαλίτσα».

Πηγή: FoxNews

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φλόριντα,florinta