Γιατί κρατάει μπαστούνι του baseball; Όταν η Ellen DeGeneres τρύπωσε στο Lemonade της Beyonce

Το ότι η Ellen DeGeneres έχει χιούμορ το ξέρουμε πλέον καλά. Το ότι όμως η Αμερικανίδα παρουσιάστρια μπορεί κάθε φορά να μας κάνει να ξεσπάμε σε τόσο τρανταχτά γέλια είναι ταλέντο. Ειδικά όταν δεν ο μέσος τηλεθεατής στον οποίο απευθύνεται η εκπομπή της.

Αυτή τη φορά κατάφερε να τρυπώσει στο videoclip του νέου τραγουδιού της Beyonce, Lemonade. Όπως είχαμε σημειώσει σε παλαιότερο κείμενό μας το νέο τραγούδι της Queen
B είναι το δεύτερο «οπτικό άλμπουμ» της σταρ κι αυτό επειδή συνοδεύεται από ένα φιλμ μικρού μήκους. Όπως και να έχει λοιπόν η Ellen καθισμένη στη θέση του οδηγού στο όχημά της βλέπει ξαφνικά τη Beyonce να περπατά στο δρόμο. Ενθουσιάζεται και τηλεφωνεί στη φίλη της να της το πει. Ώσπου παρατηρεί την τραγουδίστρια να κρατά ένα μπαστούνι του Baseball, να σπάει τριγύρω αμάξια αλλά και να καταστρέφει έναν πυροσβεστικό κρουνό. Σε αυτό το σημείο μάλιστα η Ellen διερωτάται ότι κανείς πλέον δεν νοιάζεται για την ανομβρία αυτές τις ημέρες.

Δεν αξίζει να προδώσουμε τίποτε άλλο αρκεί να δείτε το βίντεο και τις αστείες αντιδράσεις της παρουσιάστριας:

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα