Η καθηγήτρια καλλιτεχνικών που έγινε μποξέρ. Το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες που κατέστρεψε την καριέρα της

Μια καθηγήτρια καλλιτεχνικών που είχε παραιτηθεί από το σχολείο αρρένων Harrow στη Βρετανία λόγω μιας αποκαλυπτικής, κίνησε για μια ακόμα φορά το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, όταν αποφάσισε να λάβει μέρος σε φιλανθρωπικό αγώνα μποξ.

Η 37χρονη Joanne Salley θα συμμετάσχει στον αγώνα Boodles Boxing Ball που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο το Σάββατο, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την αντιμετώπιση μιας σπάνιας μορφής καρκίνου που εμφανίζεται κυρίως στα παιδιά.

@BoodlesBoxing behind the scenes

with @JoanneSalley in the run up to #BoodlesBoxing #thisgirlcan #girlboxer #boxing pic.twitter.com/zR9R8HBsHz

Hamilton and Hare (@hamiltonandhare) August 5, 2015

The Awesome Team Black doing some arm curls with @JoanneSalley !! GO TEAM BLACK!! https://t.co/frMAXtOuai pic.twitter.com/mrjtorDTML

— Boodles Boxing Ball (@BoodlesBoxing) July 14, 2015

Η πρώην Μις Ιρλανδία είχε εμπλακεί σε ένα «ροζ σκάνδαλο» το 2011, όταν γυμνόστηθες φωτογραφίες της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Η Salley είχε ποζάρει μόνο με το παντελόνι της μπροστά στον φακό συναδέλφου της, η οποία με την σειρά της άφησε το usb στικάκι με το επίμαχο υλικό στο φωτογραφικό στούντιο του σχολείου. Εκεί, μαθητής εντόπισε τις φωτογραφίες και αμέσως τις έστειλε σε όλους τους φίλους του.

«Ένα από τα αγόρια άρχισε να μου στέλνει ερωτικά γράμματα», είχε δηλώσει η Salley, η οποία αργότερα παραιτήθηκε. Στην συνέχεια, η ίδια άρχισε να ασχολείται με την φιλανθρωπία και τον αθλητισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Harrow School είναι ένα από τα πιο επιφανή σχολεία της Βρετανίας. Σε αυτό έχουν φοιτήσει ο τραγουδιστής James Blunt και ο ηθοποιός Benedict Cumberbatch, καθώς και πολλοί πολιτικοί.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα