Η μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα δεν ήταν στο γήπεδο

Μπορεί η Μπατσελόνα να ηττήθηκε εντός έδρας από την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης με 2-3 και να αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League, όμως η μεγαλύτερη ήττα που υπέστη χθες βράδυ δεν ήταν αυτή.

Είχαμε γράψει ότι στη Βαρκελώνη ταξίδεψαν 25.000 Γερμανοί οπαδοί αν και η ομάδα πήρε μόλις 5.000 εισιτήρια και έψαχναν εισιτήρια για να μπουν στο

γήπεδο. Αυτό που αντίκρυσαν οι παίκτες και των δύο ομάδων όταν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν σοκαριστικό κυρίως για τους γηπεδούχους.
Περίπου 30.000! οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας ίσως και περισσότεροι είχαν κατακλύσει το «Νου Καμπ» κάνοντας την έδρα των Μπλαουγκράνα…έδρα τους.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι δεν πίστευε στα μάτια του:
«Περιμέναμε 70.000-80.000 δικό μας κόσμο, όμως δεν ήταν έτσι. Ήταν λες και παίζαμε τελικό με μοιρασμένους οπαδούς. Σίγουρα έγινε λάθος υπολογισμός από τον σύλλογο» είπε.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ομάδας Ζουάν Λαπόρτα, μίλησε για νύχτα ντροπής: «Είναι ντροπή αυτό που ζήσαμε. Δεν γίνεται να επιτρέψουμε να συμβεί ξανά. Έχουμε αρκετές πληροφορίες για ότι συνέβη και θα το ερευνήσουμε. Αισθάνομαι ντροπή ως μπλαουγκράνα και ζητώ συγνώμη για ότι συνέβη».

Όλη η Ευρώπη είδε ότι η Άϊντραχτ είχε κάνει το «Καμπ Νου» λες και ήταν το γήπεδό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα