Η μητέρα της Πακιστανής Qandeel Baloch μιλά για πρώτη φορά μετά την δολοφονία της

Η μητέρα της Πακιστανής σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τραγουδίστριας, Qandeel Baloch, μίλησε για πρώτη φορά για τα κίνητρα του γιου της που την δολοφόνησε στο ίδιο της το σπίτι.

«Σκότωσε την κόρη μου γιατί τον πείραζαν οι φίλοι του. Τον εξαγρίωναν και του έλεγαν ότι ντροπιάζει την οικογένεια», δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η ίδια εξήγησε ότι ολόκληρη η οικογένεια εξαρτιόταν οικονομικά από την Baloch, η οποία τους τηλεφωνούσε καθημερινά
και τους παρείχε ό,τι χρειάζονταν.

«Ήταν μια υπέροχη κόρη. Δεν έχω λόγια που να την δικαιώσουν και μας φρόντιζε οικονομικά περισσότερο από τους γιους μας», είπε, προσθέτοντας ότι ακόμα και το σπίτι που έμεναν το είχε αγοράσει η Baloch.

Τέτοιου είδους «εγκλήματα τιμής» αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στο Πακιστάν. Οι δράστες είναι στην πλειοψηφία τους συγγενείς των θυμάτων και σπανίως τιμωρούνται, καθώς η οικογένεια τους «συγχωρεί» ενώπιον του δικαστηρίου. Σε αυτή την περίπτωση όμως, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει μια τέτοιου είδους συγχώρεση.

Η Baloch δολοφονήθηκε για τις «προκλητικές» φωτογραφίες που ανέβαζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και επειδή προσφέρθηκε να κάνει στριπτίζ για χάρη της εθνικής ομάδας κρίκετ του Πακιστάν.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα