Η πτήση του Κυριάκου Μητσοτάκη με ελικόπτερο πάνω από τον Εβρο

Το στρατιωτικό φυλάκιο 1 στις Καστανιές Εβρου - αυτό που βρίσκεται πιο κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα - επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τους επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών.

Εκεί ενημερώθηκαν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, για όσα έγιναν από το κλείσιμο του συνοριακού σταθμού την Παρασκευή μέχρι σήμερα και αξιωματικοί του στρατού τους έδειξαν στρατιωτικά οχήματα που έχουν υποστεί ζημιές από τα αντικείμενα που πετούσαν μετανάστες και πρόσφυγες από την τν άλλη πλευρά των συνόρων.

Νωρίτερα,

ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών είχαν πετάξει με ελικόπτερο Σινούκ κατά μήκος των συνόρων του Εβρου προκειμένου να δουν την κατάσταση που επικρατεί.

Ακολουθούν ενδεικτικά στιγμιτότυπα από την επίσκεψη και την πτήση πάνω από τα ελληνοτουρκικά σύνορα των Κυριάκου Μητσοτάκη, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, Σαρλ Μισέλ και Νταβίντ Σασόλι.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ Ο ενοχικός Μητσοτάκης, το μεταναστευτικό και ο Θεός των Βορειοηπειρωτών Η Ελλάδα φυλάσσει τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης…εν απουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Υπουργείο Εξωτερικών σε Ερντογάν για τα τουρκικά fake news: Δεν είστε σε θέση να μας κουνάτε το δάχτυλο
Keywords
Τυχαία Θέματα