Καθάρισε την πρόκριση με Μπεργκ, Λέτο ο Παναθηναϊκός, 3-0 τον Κισσαμικό

Mε το ένα πόδι... αν όχι και με τα δυο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά την επικράτηση του το βράδυ της Πέμπτης επί του Κισσαμικού με 3-0 χάρη στα γκολ των Μπεργκ και Λέτο (2).

Το τριφύλλι παίζοντας καλά μόνο στο δεύτερο 45λεπτο, όπου πέτυχε και τα τρία τέρματα, ουσιαστικά μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στο γήπεδο των Χανίων.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να είναι ικανοποιημένος
από την εμφάνιση των πράσινων στο δεύτερο ημίχρονο και από την παρουσία ξεχωριστά κάποιων παικτών του όπως οι Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάννης αλλά και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος που ήταν ο MVP της αναμέτρησης έχοντας μια ασίστ στο πρώτο γκολ αλλά και το κερδισμένο πέναλτι στι τρίτο γκολ του τριφυλλιού.

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 45ΛΕΠΤΟ

Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στο δεύτερο. Στο πρώτο 45λεπτο όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά έχοντας μόλις ένα σουτ προς την εστία του Κισσαμικού.

Ήταν λογικό ο Μαρίνος Ουζουνίδης να ζητήσει από τους παίκτες του να ανεβάσουν τους ρυθμούς στο δεύτερο 45λεπτο και να προσπαθήσουν να πετύχουν το πρώτο γκολ που θα άνοιγε την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Αυτό έγινε στο 49' με τον Μπεργκ στην πρώτη φάση που πήρε σωστά την μπάλα να σκοράρει ενώ στη συνέχεια ανάλαβε δράση ο Λέτο. Ο Αργεντινός μπήκε στο 59' και στα λεπτά που αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός πετυχαίνοντας δυο γκολ και έχοντας πολύ καλή απόδοση και δείχνοντας σπουδαία διάθεση.

ΠΗΓΗ: Contra

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα