Κωνσταντοπούλου: Το δημοψήφισμα δεν μπορεί να ακυρωθεί ή να αλλάξει το ερώτημά του

Το δημοψήφισμα δεν μπορεί να ακυρωθεί, υποστήριξε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε παρέμβασή της, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει μηχανισμός για ακύρωση ή αλλαγή του ερωτήματος.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε το Mega,
η κ. Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον ΜΜΕ, κάνοντας λόγω για απόπειρες τρομοκράτησης. Επίσης, δήλωσε ότι «κάποιοι λυσσούν και λυσσομανούν κατά του δημοψηφίσματος. Από τη στιγμή που το δημοψήφισμα ψηφίστηκε στη Βουλή δεν υπάρχει καμία διαδικασία και κανένας μηχανισμός για να ακυρωθεί ή να αλλάξει το ερώτημά του». Η κ. Κωνσταντοπούλου, χαρακτήρισε αντιδημοκρατικές τις παρεμβάσεις, που έγιναν τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό.

Πρόσθεσε, δε, πως όλοι αυτοί που ζητούν να ακυρωθεί το δημοψήφισμα θέλουν να επιβάλουν στην Ευρώπη ένα καθεστώς απολυταρχίας. Η πρόεδρος της Βουλής, κατήγγειλε επίσης ότι υπάρχουν στο Facebook και το Twitter δύο πλαστά προφίλ με το όνομα «Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων», στο ένα από τα οποία έχει αναρτηθεί φωτογραφία του δικτάτορα Μεταξά και δίπλα το «όχι».

Σχολιάζοντας το περιστατικό, η πρόεδρος της Βουλής είπε πως το «όχι» το 1940 δεν το είπε κανένας δικτάτορας, το είπε ο ελληνικός λαός και θα το ξαναπεί και την Κυριακή που έρχεται.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα