Κωστής Μαραβέγιας: Και δεύτερη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου λόγω μεγάλης ζήτησης

Κωστής Μαραβέγιας

Διπλό τελικά είναι το καθιερωμένο ραντεβού του Κωστή Μαραβέγια στον Κήπο του Μεγάρου, καθώς εκτός από την Παρασκευή 28 Ιουνίου, προστέθηκε και νέα ημερομηνία, το Σάββατο 29 Ιουνίου, μετά τη μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων. 

Αυτή τη φορά, υπόσχεται συναυλία σε ρυθμό beach party

μεταμορφώνοντας με τα τραγούδια και τις μουσικές του το γκαζόν σε άμμο και τα δέντρα σε αλμιρίκια και κέδρους. «Ντυθείτε ελαφριά, πάρτε ψάθα, βάλτε και μαγιό κι ελάτε».

Γεμάτος πάντα με την υπέροχα θετική του ενέργεια και το μεγάλο του χαμόγελο, μοιράζεται μαζί μας όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του -και όχι μόνο - και μας προσκαλεί και φέτος να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε σε ένα καλοκαιρινό πάρτι που θα μας μείνει αξέχαστο.

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο, πλήκτρα), Demian Gomez  (κρουστά, τύμπανα).

Info

Κήπος Μεγάρου Μουσικής

Παρασκευή 28  & Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Ωρα έναρξης: 21:00

Γενική είσοδος: 15€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΤο βίντεο των Coldplay για την Αθήνα: Από την Ακρόπολη και το ΟΑΚΑ μέχρι το ΗρώδειοΙμάνιουελ Αξ, Λεωνίδας Καβάκος, Γιο-Γιο Μα: Τρεις σταρ της κλασικής μουσικής μαζί στο ΗρώδειοΠλάθιντο Ντομίνγκο στα ελληνικά για τη συναυλία με τον Χοσέ Καρέρας: «Τα λέμε στην όμορφη Αθήνα»
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωστής Μαραβέγιας, Κήπο, Μεγάρου,kostis maravegias, kipo, megarou